به گزارش خبرگزاري ها، اين ديدار قرار بود چهارشنبه شب در ورزشگاه ويمبلي شهر لندن برگزار شود.
اتحاديه فوتبال انگليس روز سه شنبه با انتشار بيانيه اي خبر لغو اين ديدار را اعلام كرد.
در پي ناآرامي هاي اخير دو مسابقه ديگر در جام اتحاديه باشگاه هاي انگليس نيز كه قرار بود سه شنبه شب بين تيم هاي وستهام مقابل آلدرشات و چارلتون مقابل ريدينگ برگزار شوند، لغو شده است.
بنابراين گزارش، 'ديويد كامرون' نخست وزير انگليس قرار است عصر سه شنبه بعد از سه روز درگيري و ناآرامي در خيابان هاي لندن و شماري از شهرهاي ديگر اين كشور نشست بحران تشكيل بدهد.
دامنه درگيري هاي معترضان با نيروهاي پليس كه شنبه از تاتنهام آغاز شده به شهرهاي بيرمنگام، ليورپول و بريستول نيز كشيده شده است.
شهروندان روز شنبه در يك راهپيمايي آرام كشته شدن 'مارك داگان' 29 ساله را محكوم كردند ولي اين اعتراض شب هنگام به شورش و ناآرامي تبديل شد و تا كنون ادامه يافته است.
ديدار دوستانه تيم هاي فوتبال انگليس و هلند لغو شد
ديدار دوستانه تيم ملي فوتبال انگليس مقابل هلند به دليل گسترش ناآرامي هاي اخير در لندن به توصيه پليس لغو شد.