حميد كريمي ادامه داد: به نظر ميرسد اگر مسوولان اين روزنامه در صفحههاي دانشگاهي بيشتر به انعكاس اخبار علمي- پژوهشي، فعاليتها و عملكردهاي واحدها در زمينه آموزشي، عمراني و فرهنگي بپردازند، بالطبع مخاطبان بيشتري در جامعه جذب خواهند كرد و از طرف ديگر مردم از كم و كيف فعاليتهاي دانشگاه و تاثيرات آن در منطقه خود آگاهي پيدا خواهند كرد. وي درخصوص شرايط كار در روابطعمومي واحدهاي دانشگاهي گفت: ميتوان گفت كار كردن در روابطعمومي بايد با روح و جسم فرد عجين شده باشد و علاقه، پشتكار و حس مسووليتپذيري روزبهروز در فرد زنده شود. يك مدير روابطعمومي موفق، بايد نسبت به تمامي حوزهها اشراف و آگاهي كامل داشته باشد تا از اين طريق بتواند به خوبي عملكرد و فعاليتهاي هر حوزه را انعكاس دهد و به گوش مردم برساند. درخواست من از رئيس واحد و معاونان اين است كه توجه بيشتري از لحاظ نيروي انساني، اختيار عمل و هماهنگي با مدير روابطعمومي و تشريح برنامهها داشته باشند.
وي گفت: دانشگاهها بهعنوان نبض تپنده و قلب فعال كشورها و يكي از مهمترين مجموعههاي فعال هر جامعهاي در امور مختلف فرهنگي، سياسي و اجتماعي از جايگاه ويژهاي برخوردارند و يك نوع روابطعمومي خاص و مختص به آنها نيز بايد وجود داشته باشد. دانشگاهها زيربناي علمي و فرهنگي جامعه را تشكيل ميدهند و با تربيت نيروهاي كارآمد و آشنا با جديدترين معيارهاي جهاني در علوم مختلف، راه را براي جهاني شدن هموار ميكنند. نقش دانشگاهها در برخورد با علومانساني و مديريت آن بسيار با اهميتتر است و ميتواند با استفاده از انتقال تجربههاي علمي خود به سطوح مختلف جامعه، نقش خود را در توسعه عملكردهاي اجتماعي و ايجاد پلي بين دو حوزه علم و عمل به بهترين شكل ايفا كند. بنابراين در چنين فضايي كه تمام نگاهها معطوف به نوع آموزش خواهد بود؛ نقش روابطعموميها بهعنوان پل ارتباطي بين دانشگاه و مردم بسيار پررنگتر ميشود.
آنها بايد در جهت ايجاد هويت مثبت و معرفي درست دانشگاهها از طريق ارسال رويدادها، عملكردها و خدمات دانشگاهيان به جامعه و رسانههاي جمعي، افكارعمومي و همگاني را نسبت به دانشگاهها بيدار كرده و مقدمات عرضه تحولات علمي و فرهنگي دانشگاه را در جامعه فراهم كنند. همچنين روابطعمومي دانشگاهها وظيفه دارند علاوهبر شناسايي زمينههاي بروز مشكل و نارساييهاي علمي و تحصيلي بين دانشجويان و نسل جوان و ترغيب آنها براي فعاليتهاي مختلف فرهنگي، علمي و هنري، با پوشش مناسب تبليغي برنامهها، سمينارها و همايشهاي دانشگاهي و ايجاد يك ارتباط چند سويه بين جامعه، دانشگاه و مسوولان علمي و فرهنگي كشور، راه را براي توسعه برنامههاي دانشگاهي هموار كرده و شرايط را براي ايجاد جامعهاي علميتر مهيا كنند و با بهرهگيري از سنجش افكار عمومي در سطوح مختلف و انتقال آن به مقامات مسوول باعث شوند برنامههاي هدفمندتري در سطح كلان دانشگاهي رخ دهد و مديران دانشگاهها بتوانند هرچه بهتر در شكوفايي و نوآوري دانشگاهها گام بردارند.
جدا از آنچه در حوزه دانشگاهي آمده و بهعنوان مباحث اصلي مربوط به عملكرد روابطعمومي طرح شده و با توجه به جوان بودن اين حوزه در ايران، ديدگاههاي شخصي رايجي نيز در اينباره گسترش يافته كه در بعضي موارد دور از واقعيت به نظر نميرسد.
وي ادامه داد: در حال حاضر تبيين خدمات و دستاوردهاي دانشگاه آزاد اسلامي بيش از پيش ضروري است. در پي نزديك شدن به سيامين سالگرد تاسيس دانشگاه آزاد اسلامي در روز 31 ارديبهشتماه سال 1391، بايد كمر همت ببنديم و دانشگاه آزاد اسلامي را آنطور كه شايسته و در خور اين نظام موفق آموزشي در دنياست معرفي كنيم. در ارتباط با خدمات ماندگار و ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامي در عرصه نظام آموزش عالي بايد خاطرنشان كرد، دانشگاه آزاد اسلامي موفقترين و بينظيرترين نظام آموزشي دنياست و تبيين خدمات و معرفي اقدامات اين دانشگاه عظيم در زمينههاي علمي، پژوهشي، فرهنگي و آموزشي به راحتي مقدور است. به گفته كريمي، از آنجا كه دوره رقابت در عرصه آموزش عالي فرا رسيده، پس در اين عرصه تبيين خدمات و دستاوردهاي دانشگاه آزاد اسلامي ضروري است. مدير روابطعمومي واحد علوم و تحقيقات فارس با اشاره به دهه كيفيتبخشي فعاليتهاي دانشگاه آزاد اسلامي گفت: امروز در سايه مديريت منطقي و كارآمد و بهكارگيري درست فرصتها دانشگاه آزاد اسلامي به كانون ابتكارات و خلاقيتها در عرصههاي مختلف تبديل شده و كساني كه با دانشگاه آزاد اسلامي مخالفت ميكنند به خوبي اين دانشگاه را نميشناسند. ضرورت اطلاعرساني و بيان شفاف فعاليتها و اقدامات در دانشگاه آزاد اسلامي از موارد مهم و ضروري در دانشگاه آزاد اسلامي است. مردم به خوبي در جريان موفقيتها و دستاوردهاي دانشگاه آزاد اسلامي نيستند و ضرورت دارد فاصله مردم با اين دانشگاه روزبهروز كمتر شود و جامعه به خوبي ظرفيتها و قابليتهاي دانشگاه آزاد اسلامي را بشناسد.
وي در پايان گفت: از كمكهاي فراوان و پشتوانه محكم رئيس واحد دكتر عبدالمجيد اسدي به دليل راهنمايي و دادن خطمشي به اينجانب براي پيشبرد فعاليتهاي رسانهاي و روابطعمومي تشكر ميكنم. توجه بيشتر به روابطعمومي و افزودن حساسيت در بهكارگيري نيروهاي خلاق و كارآمد و ارتقاي كيفيت در تعامل با ديگر دستگاهها و نهادهاي دولتي و غيردولتي و از همه مهمتر تعامل سازنده با مسوولان دانشگاه بهخصوص رئيس واحد از شاخصههاي اصلي موفقيت در عرصه روابطعمومي است. مطمئنا بهكارگيري و توجه به اين اصول راهگشاي روابطعموميها خواهد بود.
تاكيد رئيس واحد شوشتر بر تكريم اربابرجوع
تدبیر خبر: همزمان با آخرين روز از ماه مبارك رمضان مراسم اختتاميه ويژه برنامههاي اين ماه در مسجد باقرالعلوم(ع) دانشگاه آزاد اسلامي شوشتر برگزار شد. در اين مراسم كه مسوولان و كاركنان حضور داشتند، رئيس واحد شوشتر در سخناني ضمن قدرداني از اجراي خوب برنامههاي قرآني در طول ماه مبارك رمضان بر لزوم انس و الفت هرچه بيشتر با قرآن و توسل به آيات روحبخش اين كتاب آسماني تاكيد كرد. دكتر سروش زرينآبادي روند امور مختلف در واحد شوشتر را بسيار خوب و روبه رشد ارزيابي كرد و گفت: با تلاش خوب همه مسوولان و كاركنان هر روز شاهد پيشرفتهاي خوب و رضايتبخش در كارها هستيم و اين روند روبه رشد افق بسيار روشني را فراروي اين واحد ترسيم ميكند. وي ضمن تاكيد بر ضرورت تكريم اربابرجوع افزود: همه مسوولان و كاركنان تلاش خوبي را در تكريم اربابرجوع و پاسخگويي به آنان داشتهاند اما اين تلاش و جديت بايد مضاعف شود. وي كلي و جامعنگري را يكي از مهمترين رموز موفقيت در كارها دانست و خاطرنشان كرد: بخشينگري و جزيرهاي فكر كردن هرگز موجب پويايي و نشاط يك سازمان نخواهد شد. گفتني است در پایان اين مراسم از برترينهاي برنامههاي ماه مبارك رمضان تجليل شد.

روابطعمومي واحدها پل ارتباطي دانشگاه و مردم
سیما فراهانی: مدير روابطعمومي واحد علوم و تحقيقات فارس درخصوص صفحههاي دانشگاهي روزنامه تدبیر خبر به خبرنگار ما گفت: كميت و كيفيت صفحههاي دانشگاهي روزنامه تدبیر خبر نسبت به گذشته كه در قالب يك ويژهنامه بود، خيلي بهتر شده و روزبهروز اين وضعیت روند صعودي را طي ميكند.