به گزارش روابط عمومی اداره کل هماهنگی ، نظارت و پیگیری امور مناطق شهرداری تهران، درابتدای این نشست که مدیرکل هماهنگی نظارت و پیگیری امور مناطق، شهردار منطقه 1 و قائم مقام های برخی از مناطق شهر تهران نیز حضور داشتند ، برای نخستین بار ختم سوره ياسين در قالب کلیپ تصویری برای حاضران به صورت کامل اکران و احادیث و روایاتی از ائمه اطهار در خصوص فرایض این سوره از کلام الله مجید که به قلب قرآن تعبیر شده است بیان شد .
در بخشی از این نشست ، مهندس محمداحسان کاظم نیا مشاور فرهنگی و هنری شهردار و قائم مقام معاونت امور مناطق گفت : نواحی شهر تهران در اولین نقطه تماس مدیریت شهری و شهروندان قرار دارند و آنچه که باید برای شهرداران نواحی اهمیت داشته باشد این است که رضایت کامل ساکنان شهر از عملکرد مجموعه شهرداری تهران ، جهان بینی و هدفی است که از بدو ورود شهردار تهران برای ما ترسیم شده و با دستیابی به این جهان بینی ، سختی کار و زحماتی که همواره شهرداران و پرسنل نواحی با آن دست و پنجه نرم می کنند شیرین و لذت بخش خواهد شد .
وی آشنایی کامل و جامع از جغرافیای محل ، اشراف کامل به فرایند و مراحل انجام کار و همچنین شناخت از توان و ظرفیت های نیروی انسانی شاغل در نواحی را سه شاخص مهم برای اداره بهتر مدیران در مجموعه شهرداری تهران و شهرداران نواحی عنوان کرد و افزود : شهرداران نواحی باید در اقدامات خود بیش از پیش جامعیت دربرنامه ها و سرفصل های کاری را در دستور کار خود قرار دهند و سرفصل های وظایف خود را به صورت مناسبی به مرحله اجرا درآورند.
همچنین مهندس سیدمحسن اسدی مدیرکل هماهنگی ، نظارت و پیگیری امور مناطق در این نشست گفت : از اواخر نیمه اول سال گذشته که معاونت امور مناطق مدیریت بر نواحی شهر تهران را عهده دار شده است ، علاوه بر تهیه و تدوین کتابچه ملاک عمل ، شورای شهرداران نواحی تشکیل و در این نشست های تخصصی، سیاست ها و برنامه های مدیریت شهری برای اجرا به نواحی ابلاغ می شود .
وی از انجام ارزیابی و تهیه کارنامه عمبکرد نواحی 123گانه شهر تهران توسط اداره کل هماهنگی ، نظارت و پیگیری امور مناطق خبر داد و افزود : کارنامه ارزیابی عملکرد شهرداران نواحي بر اساس نحوه اجراي اهداف چشمانداز شهرداري تهران و 107 شاخص عملکردی نواحي تهیه و به زودی در شورای شهرداران اعلام خواهد شد .
مهندس اسدی افزود : در ارزیابی نواحی و کارنامه های تهیه شده ، امتیازات کسب شده ، به معناي بد بودن يا ناكارآمدي منتخب نشدهها نيست بلكه ابزار تشويقي براي توسعه و ارتقا كيفي و كمي فعاليت شهرداران نواحي و ارائه يك الگوي مناسب است و معيارها و شاخص های ارزیابی به شكل منظمي در نظر گرفته شده اند كه دایما وضعیت عملکرد شهرداران نواحي را بررسي و به شكل كارنامهاي به شهرداريهاي مناطق اعلام خواهد شد و اميد است كه شهرداران نواحي با مطالعه و بررسي نقاط ضعف، تلاش كنند هر چه سريعتر به جايگاه نواحي برتر برسند تا خدماترساني به شهروندان به بهترين شكل خود اجرا شود.
در بخش ابتدایی این نشست مهندس علی رضا جاوید شهردار منطقه 1 تهران به عنوان میزبان این نشست اظهار داشت که فعالیت و برنامه های بدیع و ابتکاری معاونت امور مناطق شهرداری تهران ، با حضور مهندس کاظم نیا قائم مقام این معاونت دوچندان شده است و برگزاری نشست تخصصی شهرداران نواحی نیز از جمله اقدامات مفید و تاثیر گذار برای اداره بهتر شهر توسط شهرداران نواحی خواهد بود .
شهردار منطقه 1 بخش اعظمی از تلاش ها و خدمات رسانی به شهروندان را ما حصل تلاش شهرداران و پرسنل نواحی دانست و انتصاب تنها شهردار زن شهر تهران در ناحیه 1 منطقه 4 را به فال نیک گرفت.
در ادامه برنامه، صباغزاده، شهردار ناحيه 3 منطقه 15 به ارائه راهكارها و پيشنهادهايي براي ارتقا فعاليت ناحيه محوري پرداخت. وي معتقد است كه توسعه روز افزون شهرنشيني همراه با توسعه شهرها از نظر جمعيت و مساحت، پيچيدگي تعاملات اجتماعي ، فراواني سازمانها و ساختارهاي مرتبط در امور شهروندي و در پي آن ظهور كلانشهرها و به تعبيري ابر شهر ضرورت پرداختن به مقولهاي وسيع را تحت عنوان ناحيه محوري ايجاب كرده است.
سپس كشاورز، شهردار ناحيه 2 منطقه 21 طي سخنانی، بر اهميت مديريت محله تاكيد كرد و گفت: محله محوري مهمترين خواستگاه شهرداري و شهروندان است تا نيازهاي كلان شهر تهران جز به جز شناخته شود و براي رفع هر كدام اقدامات لازم صورت پذيرد.
اسكندري شهردار ناحيه 2 منطقه 1 نيز راهكارهايي براي بهبود وضعيت ارزيابي نواحي ارائه كرد و خاطر نشان كرد: ارزیابی همواره به عنوان یکی از مهمترین نیازمندی های سازمان به منظور مدیریت منابع انسانی و عملکرد سازمانی بوده و هست و در ایران بیشتر این ارزیابی در حوزه های مالی صورت می گرفته است ، ارزیابی ها شامل تجزیه و تحلیل اتفاقاتی است که در گذشته حادث شده است. در شهرداری به عنوان یک سازمان پیشرو، این موضوع گسترش بیشتری دارد و به سطح فرایندها ، شهروندان وآموزش نیز در سطح ستادی (مرکز) توسعه پیدا کرده است .
پس از سخنان اسکندری ، غلامي شهردار ناحيه 8 منطقه 4 نيز به نحوه مديريت بحران در نواحي پرداخت و روش های پیشنهادی خود را برای بهبود مدیریت بحران در ابعاد نواحی مطرح کرد .
در پایان این نشست از غلامرضا رفیعی شهردار ناحیه 3 منطقه ،17 حسین مایلی شهردار ناحیه 2 منطقه 16، احمد مهرابی شهردار ناحیه 2 منطقه 13، سیدمحمدرضا موسوی شهردار ناحیه 2 منطقه 3 ، محمدسعید مویدی فرد شهردار ناحیه 2 منطقه 14 ،مسعود سلیمی شهردار ناحیه 10 منطقه 1، عباس عالی شهردار ناحیه 2 منطقه 4 ، ایرج منوری شهردار ناحیه 3 منطقه 21، سید سعید سخنی شهردار ناحیه 4 منطقه 7، هیوا کاکه زاده شهردار ناحیه 3 منطقه 22، محمدرضا کوثری راد شهردار ناحیه 1 منطقه 14 و جعفر میرزایی شهردار ناحیه 7 منطقه 2 از شهرداران نواحی 123گانه شهر تهران که در ارزیابی اخیر دارای کارنامه مناسبی بودند تقدير به عمل آمد
گفتني است پخش فيلم بوستان بزرگ ولايت و اجراي تواشيح توسط گروه بينالمللي غدیر از دیگر بحش های نشست سراسري شهرداران نواحي 123 گانه به میزبانی شهرداری منطقه 1بود .
نواحی برتر شهر تهران معرفی شدند
تدبیر خبر آنلاین: نشست سراسري شهرداران نواحي 123 گانه شهرداري تهران ، با حضور مشاور فرهنگی و هنری شهردار تهران و قائم مقام معاونت هماهنگي و امور مناطق و شهرداران نواحي كلان شهر تهران در سالن اجتماعات دانشکده علوم پزشکی شهيد بهشتي برگزار شد.