دكترمحمدمهدي مظاهري معاون فرهنگي دانشگاه در اين ديدارها با اشاره به دستاوردهاي فرهنگي دانشگاه آن را حاصل لطف خداوند متعال دانست. وي با بيان اينكه معاونت فرهنگي دانشگاه در چند سال گذشته در زمينههاي ديني و فرهنگي فعاليتهاي متعددي انجام داده و دستاوردهاي مختلفي نيز در اين بخش محقق شده كه در مقايسه با ساير موسسات آموزش عالي فراتر و گستردهتر بوده است، افزود: پژوهشكده قرآن و عترت معاونت فرهنگي دانشگاه كه با مجوز شوراي گسترش آموزش عالي تأسيس شده در نمايشگاههاي قرآني ازجمله نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم همواره در بسياري از بخشهاي علمي و پژوهشي جايگاه برتر را به خود اختصاص داده و مورد تقدير قرار گرفته است. در دوره گذشته، اين پژوهشكده توانست با عرضه آثار استادان و دانشجويان اين دانشگاه در 16 رشته حائز رتبههاي برتر شود، همچنين مجله علمي- پژوهشي صحيفه مبين با موضوع علوم قرآن و حديث از سوي اين پژوهشكده منتشر ميشود.
مظاهري در ادامه افزود: در امر توسعه و ترويج فرهنگ اقامه نماز تاكنون معاونت فرهنگي دانشگاه در چهار سال پياپي از سوي داوران ستاد عالي اقامه نماز كشور بهعنوان يكي از نهادهاي برتر انتخاب شده و مورد تقدير ويژه قرار گرفته كه اين تقدير ويژه شامل بخش تخصصي مانند پژوهش و مقالات پژوهشي و بخش عمومي مانند احداث و تجهيز مساجد است.
همچنين احداث و تجهيز 118 مسجد در دانشگاه براساس سبكهاي اصيل اسلامي و ايراني اقدامي بينظير در تمامي دستگاهها و موسسات آموزشي است. مظاهري در ادامه به فعاليت كانونهاي فرهنگي اشاره كرد و افزود: بسياري از مسوولان فرهنگي واحدهاي دانشگاهي يا اعضاي هياترئيسه دانشگاه از روحانيان و استادان حوزه و دانشگاه هستند كه در تصميمگيريها، ديدگاههاي خود را ابراز ميكنند. برخي واحدهاي دانشگاهي در منطقه 4، تكجنسيتي شدهاند كه مورد استقبال والدين دانشجويان قرار گرفته است. مقابر شهدا بهعنوان نمادهاي ايثار و مقاومت، نخستين بار در اين دانشگاه ايجاد شد و هماكنون در 42 واحد دانشگاهي كشور مقابر شهدا وجود دارد.
بيش از هزار نشريه دانشجويي با رويكرد دين و فرهنگ در سطح كشور در حوزه كانونهاي قرآن و عترت و ساير بخشهاي فرهنگي منتشر ميشود كه بسياري از آنها توسط دانشجويان و استادان انتشار مييابد، البته مجلات تخصصي، علمي و پژوهشي در معاونت فرهنگي دانشگاه، ساماندهي ميشود. در ادامه آيتاللهالعظمي سبحاني در اين ديدار با تقدير از فعاليتهاي انجام شده تربيتديني و فرهنگي جامعه دانشگاهي را هدفي مهم دانست و با اشاره به اسلامي شدن دانشگاهها بناي مساجد با معماري اسلامي را كه معاونت فرهنگي دانشگاه به خوبي انجام داده گامي مهم در اين جهت توصيف كرد. وي همچنين اهتمام به اقامه نماز، آموزش قرآن كريم و بهرهگيري از استادان مومن و معتقد براي تدريس دروس دانشگاهي را در اسلامي شدن دانشگاهها موثر خواند. آيتاللهالعظمي علوي نيز در سخناني فعاليتهاي انجام شده در بخش فرهنگي دانشگاه را مايه سرور و خوشحالي دانست و افزود: اين فعاليتها به ما دلگرمي فراوان داد. «فما بكم من نعمة فمن الله ثم اذا مسّكم الضر فإليه تجأرون».اين آيه نشانگر آن است كه تمام اين فعاليتهاي فرهنگي نعمتهاي الهي است. با توجه به پيشرفتهاي اجتماعي نظام، انتظار ميرود فارغالتحصيلان دانشگاه متدين و ارزشي باشند. آيتاللهالعظمي وحيدخراساني نيز طي سخناني به آيه شريفه «من احياها فكأنما احيا الناس جميعاَ» اشاره كرد و گفت: در دانشگاه، اين كار ارزشمند يعني توجه به نماز و آشنايي با ولايت وليعصر(عج) درواقع رابطه جوان با خدا و امام زمان(ع) بسيار اهميت دارد. وي سپس دستاوردهاي فرهنگي دانشگاه در بخشهاي نماز، قرآن و عترت كه با مديريت دكتر مظاهري محقق شده را نتيجه رشد و نمو ايشان در سايه مرجعيت دانست كه از پدر به پسر منتقل و منشاء اثر شده است.
معاون فرهنگي دانشگاه و مديران كل فرهنگي در پايان با حضور در بيت آيتاللهالعظمي سيستاني با حجتالاسلام شهرستاني ديدار و گفتوگو كرد. شايان ذكر است معاونت فرهنگي دانشگاه در راستاي بهرهگيري از استادان حوزه و دانشگاه در سال جاري دومين همايش روحانيان اهل قلم را برگزار خواهد كرد و طي آن از روحانياني كه صاحب آثار برتر در نگارش كتاب و مقالات بودهاند، تقدير خواهد كرد.

بناي مساجد با معماري اسلامي اقدامی مهم در دانشگاه آزاد اسلامي
تدبیر خبر: معاون فرهنگي دانشگاه همراه با تني چند از مديران كل فرهنگي با آيات عظام جوادی آملی، جعفر سبحاني، وحيدخراساني، علويگرگاني ديدار و گفتوگو كردند و در بيت حضرت آيتالله سيستاني حضور يافتند.