به گزارش ايسنا، رييس قوه قضاييه در جلسه مسوولان عالي قضايي سخن برخي از نمايندگان کنگره آمريکا در برنامهريزي براي ترور برخي مسوولان سپاه پاسداران را آخرين نمونه از تلاشهاي آمريکا در انجام اقدامات تروريستي و «تناقض آشکار» ميان حرف و عمل دولتمردان اين کشور در بحث رعايت حقوقبشر برشمرد.
آملي لاريجاني با اشاره به اينکه «کشورهاي غربي تلاش بسيار زيادي کردهاند تا خودشان را به عنوان مدعيان حقوق بشر در دنيا نشان دهند» گفت: همه اين تلاشهاي مذبوحانه در حالي است که همه ميدانند اين کشورها در همه جاي دنيا دستشان به خون بيگناهان آلوده است.
رييس قوه قضاييه سپس به نمونههايي از اقدامات آمريکا در حمله به کشورهاي مختلف اشاره کرد و افزود: آمريکا به کشور و ملت مظلوم عراق به بهانه يافتن سلاحهاي کشتار جمعي حمله کرد اما بعدها خودشان اعتراف کردند که چنين سلاحهايي در کار نبوده است.
لاريجاني جنايتهاي آمريکا در زندان ابوغريب، افغانستان و فلسطين را نيز يادآور شد و گفت: همه ديدند که آمريکا با احداث زندان ابوغريب چگونه خون افراد بيگناه و حتي زنان و فرزندان بيگناه را ريخت و يا در تصاوير ارسالي از افغانستان مشخص است که اينها چه کردهاند و چه حملاتي را به افراد بيگناه روا داشتند و چگونه به بهانه طالبان و يا القاعده انسانها را به خاک و خون کشيدند.
وي جنايات صهيونيستها در غزه را با حمايتهاي آمريکا دانست و تأکيد کرد: با اين سابقه بسيار نادرست و ناشايست، سران آمريکا باز ادعاي حقوق بشر ميکنند و حقوقبشر را به عنوان ابزاري سياسي عليه کشور ما و هر کشوري که نميپسندند، به کار ميگيرند اما با توجه به فجايعي که آمريکا و ساير کشورهاي غربي در طول ساليان متوالي ايجاد کرده و در جناياتي که عليه بشريت دارند ادعاهاي مضحک حقوق بشري آنها براي ما بحث جديدي نيست اما وقاحت آنان به حدي رسيده است که در کشوري که مدعي حقوق بشر است؛ نماينده کنگرهاش پيشنهاد ميکند که مسوول سپاه قدس ايران را بايد ترور کنيم.
رييس قوه قضاييه افزود: اينهايي که مدعي جنگ با تروريسم هستند و به افغانستان به بهانه جنگ با تروريسم لشگرکشي کردند، در رسميترين نهاد کشور خود اين گونه تهديد ميکنند، آيا اين سخن به جز «تروريسم دولتي» معناي ديگري دارد؟
رييس قوه قضاييه اعترافات «عبدالمالک ريگي» درباره ارتباط با آمريکا و چگونگي حمايت اين کشور از جنايتهاي گروهک وي را يکي ديگر از نمونههاي آشکار تروريسم دولتي آمريکا برشمرد و گفت: اينک سران تروريسم دولتي کار را به جايي رساندهاند که آشکارا از ترور افراد سخن ميگويند و آن را رسانهاي هم ميکنند.
آملي لاريجاني با تأکيد بر اينکه فعاليتهاي سپاه پاسداران بر اساس اساسنامهاش کاملاً آشکار، روشن و غير مخفيانه است، گفت: سپاه قدس بخشي از سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در کشور ماست. سپاه پاسداران اساسنامه روشني دارد و اهداف آن نيز آشکار است، همانگونه که اهداف نظام ما در دفاع از مظلومان دنيا نيز از ابتداي انقلاب آشکار بوده؛ و در سي سال گذشته جمهوري اسلامي ايران با صداي رسا از ملت مظلوم فلسطين حمايت کرده است اما اين يک حمايت ارزشي است و بحث مداخله کردن در کشورهاي ديگر نيست.
رييس قوه قضاييه افزود: ما نه تنها در کشورهاي برادر مثل عراق و افغانستان بناي مداخله نداريم بلکه در کشورهاي ديگر هم همينطور است چرا که بحث استقلال کشورها يک مساله پذيرفته شده از ناحيه جمهوري اسلامي است اما اينها ربطي به اصل ارزشي بودن يک نهاد ندارد.
لاريجاني افزود: جمهوري اسلامي از اول بنايش بر اين است که از حاکميت ارزشها در دنيا حمايت کند و سپاه پاسداران، داراي اساسنامه مشخص ارزشي است و ما سپاه قدس را از افتخارات نظام ميدانيم.
وي درخصوص نگراني آمريکا و کشورهاي غربي از حمايتهاي معنوي و واقعي کشور ما نسبت به مظلومان اظهار داشت: چطور ميشود از ملت فلسطين در حالي که يک عده مظلوم در مقابل جنايات رژيم اشغالگر قدس با آن همه امکانات مادي که اين کشورها برايش ايجاد کردهاند حمايت نکرد. ما معتقديم نه تنها ايران که بايد همه مسلمانان از فلسطين حمايت کنند.
لاريجاني افزود: آمريکاييها بالاخره اينچنين دست خودشان را رو کردهاند و آشکارا و در رفتاري بسيار عجيب در يک نهاد رسمي کشورشان، پيشنهاد ترور را مطرح ميکنند!
رييس قوه قضاييه به حماسه 13 آبان نيز اشاره کرد و گفت: روز 13 آبان روز شکستن هيمنه استکبار جهاني از سوي عدهاي جوان پاک باخته است. کشوري که ساليان سال در زير يوغ استکبار آمريکايي بود با انقلاب مردم عزيزمان و با راهنماييها و رهبريهاي پيامبر گونه امام امت (ره) به پا خاست. چون از همان روز اول آمريکاييها بناي دخالت در کشور ما داشتند تا اين انقلاب را از طريق ليبرالها و يا از طريق کودتا مصادره کنند اما مردم انقلابي و هوشيار ما تحمل اين دخالتها را نداشت و حماسه 13 آبان شکل گرفت.
وي افزود: ممکن است گاهي تصور شود که تسخير لانه جاسوسي آمريکا کاري خلاف عرف ديپلماتيک بوده، ولي باطن قضيه اين بود در حالي که آمريکاييها در اين کشور بعد از ساليان سال هنوز هم مشغول فتنهانگيزي بودند؛ اين حرکت انقلابي انجام پذيرفت کما اينکه هنوز نيز به دنبال همين فتنهها هستند.
رييس قوه قضاييه تأکيد کرد: آمريکاييها بايد بدانند که دنيا به طرف آزادي پيش ميرود و آزادي چيزي نيست که تنها آمريکاييها آن را تعريف کنند. آزادي همان است که مردم با صرافت طبعشان و با فطرت حقيقيشان در مييابند و حقوق بشر نيز چيزي نيست که آمريکاييها آن را ديکته کنند، حقوق بشر همان است که مردم با باطن حق طلبي و صرافت فطري خود به دنبال آن هستند.
رييس قوه قضاييه بار ديگر به وقايع اعتراضي آمريکا اشاره کرد و گفت: در قلب خود آمريکا هم ظلم ستيزي شروع شده است. مردم در هر کجاي دنيا باشند ميفهمند که حق چيست و چه چيزي ظلم است در واقع انقلاب 99 درصد مقابل يک درصد مصداقي از همين مساله است و وقتي برخي شهروندان آمريکايي در مقابل اين پرسش که حقيقت اين بيداري آمريکايي چيست؛ ميگويند اين رخدادها انقلاب آمريکايي است؛ بايد دانست که بساط ظلم ولو در کشوري با تمام ادعاهاي دروغين نسبت به آزادي ماندني نيست.
آيت الله آملي لاريجاني با اشاره به آيه « و نريد ان نمن علي الذين استضعفوا في الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثين» تأکيد کرد: تمام وقايع اخير و حرکت اسلامي و جنبشهاي بيداري و انقلابهاي صورت گرفته نشان از حرکت بشر به طرف يک همدلي و وحدت در معتقدات و ارزشهاي مردمي است و همه ميدانند که وعده الهي به هرحال محقق ميشود و اميدواريم هرچه زودتر چنين شود.
لاريجاني درابتداي جلسه مسوولان عالي قضايي با تسليت هفتم ذيالحجه مصادف با وفات امام محمد باقر «سلام الله عليه» گفت: حضرت امام محمد باقر (ع) از جمله ائمهاي هستند که تقديرشان بر اين قرار گرفته بود که معارف عظيم الهي را در ميان همه بشر منتشر سازند.
رييس قوه قضاييه به فرا رسيدن ايام عرفه و نيز عيد قربان و غدير نيز اشاره کرد و اظهار داشت: اين ايام از ايامي است که نفحات خاصي را براي همه پيروان حق در بردارد و اميدواريم همه مسلمانان و خصوصاً پيروان ائمه اطهار (س) بتوانند از نفحات اين ايام بهرهمند باشند و بهرهاي براي همه عمرشان برگيرند.
آملي لاريجاني با تأکيد بر اينکه «معارف منتشر شده از سوي ائمه عليهم السلام عميق و براي هر کسي قابل دسترسي نيست»، افزود: ائمه اطهار (ع) همانگونه که در امر تکوين واسطه بين حق و خلق بودند در پراکندن و بسط معارف الهي نيز در واقع در بالاترين نقطه هستي ايستاده بودند و معارفي را براي بشر گشودند که در هيچ جاي ديگري قابل دسترسي نبود.
رييس قوه قضاييه همچنين به ادعيه به جا مانده از ائمه اشاره کرد و گفت: بخشي از معارف ائمه (ع) در ادعيهها است، هر چند ادعيه در همه عوالم ديني و حتي در اديان ديگر وجود دارد اما ادعيهاي که ائمه اطهار براي شيعيان و بلکه براي همه مسلمانان گرد آوردند ادعيهاي مملو از معارف توحيدي و معارفي است که شايد به اين خلوص و به اين زبان در جاي ديگري يافت نشود.
وي به دعاي عرفه امام حسين (ع) اشاره کرد و گفت: در سرتاسر اين دعا توحيد، انابه، استغفار و برگشت به سوي حق تعالي موج ميزند. در روايتي نقل شده است که حضرت ابا عبدا... در روز عرفه بعد از ثناء و حمد طولاني حق تعالي در حاليکه اشک از ديدگان مبارکش جاري بود مي فرمود: «اللهم اجعلني اخشاک کاني اراک و اسعدني بتقواک و لا تشقني بمعصيتک».
رييس قوه قضاييه افزود: دعاي عرفه دعايي بسيار عظيم و هديهاي به کل عالم بشريت است و همانگونه که بزرگاني همچون سيدبن طاووس آوردهاند هر فقره اين دعا بخشي از معارف توحيدي است.
آملي لاريجاني به اين فراز از دعاي عرفه «و انت الذي لا اله غيرک تعرّفت لکل شيء فما جهلک شيء و انت الذي تعرّفت اِليَّ في کل شيء فرايتک ظاهراً في کل شيء و انت الظاهر لکل شيء» اشاره کرد و افزود: آيا عرفاني بالاتر از اين ميشود پيدا کرد؟ اين دعا حقتعالي را ظاهر در هر شيء ميداند و به شيعيان و مسلمانان تعليم ميدهد که حق تعالي را در هر شياي ظاهر ببيند. اين مسئله معرفت بسيار بلندي است که البته به زبانهاي ديگر و در ادعيه ديگر هم آمده ولي در اين دعاي عظيم اينطور تعابير يکجا جمع است و اميدواريم که همه ما در اين ايام خاص دعا با داشتن چنين منابع و گنجينههاي غني معرفتي بتوانيم توشهاي براي خودمان و براي همه زندگيمان برگيريم.
بر اساس اين گزارش، در اين جلسه مسوولان عالي قضايي سياستهاي کلي نظام اداري که از سوي مقام معظم رهبري در 26 بند ابلاغ شده مورد بررسي اعضا قرار گرفت و راههاي عملياتي شدن آنها در قوه قضاييه بررسي و اتخاذ تصميم شد.
در اين جلسه همچنين مقرر شد در برنامه پنج ساله سوم قوه قضاييه موارد ابلاغ شده در سياستهاي کلي نظام اداري به صورت اجرايي در قوه قضاييه لحاظ شود.

سپاه قدس از افتخارات نظام اسلامي است
تدبیر خبر آنلاین: آيتالله آملي لاريجاني حمايت ايران از کشورها و ملتهاي تحت ستم را حمايتي ارزشي و متکي بر بنيانهاي اسلامي دانست و با تأکيد بر احترام به حفظ استقلال تمام کشورها، دخالتهاي سياسي و نظامي آمريکا در کشورهاي ديگر را نمونهاي برجسته از تروريسم دولتي ناميد.