به گزارش ايسنا، دكتر محمود احمدينژاد در نخستين اجلاس وحدت و انسجام ملي جوانان ايراني، كه به درخواست جوانان حاضر در مراسم در كسوت معلمي قرار گرفته بود، با نگارش "بسم الله الرحمن الرحيم" بر تخته سياه با تبريك عيد غدير اظهارات خود را چنين آغاز كرد: عيد غدير به يك معنا بزرگترين عيد بشريت است، عيد بشريت و همه پيامبران الهي است. عيد غدير، عيد سرنوشت، صلح، عدالت و آزادي است و شايد بزرگترين ظلم به اين عيد، تفسير محدود و منحصر به گروه خاص از آن باشد. خداي متعال به پيامبر (ص) ميفرمايد اگر غدير را برپا نكني رسالتت را انجام ندادهاي.
رييسجمهور با اشاره به اينكه «رسالت پيامبر، تكميل پيام همه پيامبران الهي است» تصريح كرد: او آمده تا از زحمات تمام پيامبران الهي نتيجهگيري كند. همه پيامبر آمدهاند تا عدالت، عشق و كرامت را برپا كنند كه اين موارد در سايه حاكميت انسان كامل و عادل است به يك معنا همه پيامبر آمدهاند كه انسان را در صراط مستقيم قرار دهند و ابتداي صراط مستقيم، عيد غدير است.
احمدينژاد عيد غدير را متعلق به همه دانست و گفت: اينكه گفته شود عيد غدير متعلق به شيعيان و مسلمانان است، اشتباه است، زيرا پيامبران براي همه بشريت هستند، حضرت ابراهيم، نوح، موسي و عيسي متعلق به همه بودند و پيامبر عزيز اسلام نيز متعلق به همه است.
وي با بيان اينكه «انسان اشرف مخلوقات است» يادآور شد: به استناد كلام خدا، خداوند همه اين عالم را براي انسان خلق كرده است و انسان را نيز براي خودش خلق كرد. تفسير بسيار ساده از آن اين است كه انسان جلوه خداوند است، اگر انسان خلق نميشد راهي براي شناخت خداوند وجود نداشت، زيرا خدا خالق و ما مخلوق هستيم.
رييسجمهور با اشاره به ويژگيهاي انسان ادامه داد: انسان داراي فطرت الهي است و ميتواند تمام اسماء و صفات خدا را در خود تجلي دهد. اختيار و انتخاب نيز يكي ديگر از ويژگيهاي انسان به شمار ميرود.
احمدينژاد با بيان اينكه «انسان دو ماموريت دارد» تصريح كرد: ماموريت نخست انسان اين است كه خود را تا خدا بالا بكشد و در حقيقت تجلي خدا شود. ماموريت ديگر انسان نيز تلاش براي بدست آوردن زندگي سعادتمند است. بايد به جايي برسيم كه همه انسانها بتوانند تجلي خدا شوند و به يك زندگي سعادتمند برسند زيرا خدا كمال انسان را در تلاش براي رسيدن به سعادت قرار داده است و كمال انسان در گرو تلاش براي سعادت جامعه است.
رييس دولت دهم گفت: انسان منهاي آزادي بيمفهوم است، هر انتخابي كه انسان انجام ميدهد تابع آزادي او است و هيچ عملي با توجيه اجبار از انسان قابل قبول نيست، اساس ارزشمند بودن حركت انسان اين است كه آزادانه انتخاب ميكند.
وي افزود: هيچ پيامبري مردم را با اكراه و جبر وادار به پذيرش حق نكرد، پذيرش حق زماني ارزش دارد كه آزادانه انتخاب شود. "لا اكراه فيالدين". آزادي حقيقي فقط فقط در سايه عبوديت خداست، اگر توحيد نباشد آزادي وجود ندارد.
احمدينژاد ادامه داد: كسي كه تحت تاثير تعصبات حزبي، گروهي و تمايلات شخصي تصميم ميگيرد، اسيرترين اسيرهاست. توحيد رمز آزادي است، آزادي جز در سايه عبوديت معنا ندارد.
وي با طرح اين سوال كه آيا در جامعه آمريكا آزادي وجود دارد؟ افزود: ميتوانم اثبات كنم كه بيش از 99 درصد تصميمات زمامداران آمريكايي تحت تاثير خودخواهيها و تمايلات شخصي است. بوش مدعي آزادي بود، آيا آزادي را به عراق و افغانستان آورد؟
رييسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر اينكه «اگر عشق را از انسان بگيريم چيزي از او باقي نميماند» خاطرنشان كرد: هر جا عشق كنار رود جاي آن را كينه ميگيرد و زماني كه كينه جاي گرفت، چپاولها، اشغالگريها و كشتارها حاصل آن خواهد شد، عدالت عامل اصلي در حركت تكاملي انسان است. عدالت، عشقآفرين و آزاديآفرين است، همه پيامبران الهي آمدهاند تا توحيد و عدالت بيايد.
وي با طرح اين سوال كه چرا عدالت مهم است، تصريح كرد: عدالت براي انسان يعني فراهم كردن شرايط براي شكوفا كردن استعدادها. به خاطر وجود تبعيض و بيعدالتي ميلياردها استعداد انساني در جهان ناشكفته دفن ميشود.
رييس جمهور با طرح اين موضوع كه عدالت چگونه در جامعه برپا ميشود؟ اظهار كرد: حاكم در برپايي عدالت نقش كليدي دارد و البته مردم نيز نقش بسيار مهمي دارند و در حقيقت اين دو مكمل يكديگر هستند. به گفته شهيد مطهري، فساد (به معناي عام) در جامعه از بالا به پايين سرايت ميكند، لازمه اصلاح جامعه، اصلاح حاكميت است.
وي ادامه داد: يك حاكم چه زماني ميتواند عدالت را حاكم كند؟ زماني حاكم ميتواند عدالت را حاكم كند كه خود عادل، عاشق و آزاد باشد. به نسبتي كه حاكم عادل، عاشق و آزاد است ميتواند جامعه را به عدالت، عشق و آزادي برساند، حاكمي كه بويي از اينها نبرده باشد چه ميتواند بكند. كسي ميتواند نهايت عشق، آزادي و عدالت را برپا كند كه وجودش عين عشق، عدالت و آزادي باشد و همه اينها در وجود كسي به نام انسان كامل است كه ما به آن امام ميگوييم.
به گزارش ايسنا، دكتر محمود احمدينژاد با تاكيد مجدد بر اينكه «ماموريت امروز ما ساختن ايران است» اين سوالات را مطرح كرد كه چرا ساختن ايران مهم است؟ چرا مستكبران با ساختن ايران مخالفند؟ و چرا هر پيشرفتي در ايران روي ميدهد اخبار آن در صدر اخبار آنها قرار ميگيرد؟
وي با بيان اينكه «پاسخ اين سوالات، پاسخ بسياري از سوالهاي سياسي و اجتماعي است» تصريح كرد: باور من اين است كه ايران داراي ويژگيهاي بسيار مهمي است كه نخستين ويژگي آن، قدرت فرهنگسازي و تمدنآفريني است. اگر ملت ايران توان فرهنگسازي و تمدنسازي خود را پشتوانه اسلام قرار نميداد، امروز اثري از اسلام نبود. وي تصريح كرد:آنهايي كه مدعي اسلام هستند، امروز اسلام آنها چيزي را به اسلام اضافه نكرده است. تجربه تاريخي ميگويد اگر ايرانيها فرصتي يابند ميتوانند تمام معادلات جهاني را تحت تاثير خود قرار دهند.
رييسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود، توحيد، حقطلبي، عدالتجويي، صلحخواهي و مهرباني را از ويژگيهاي فرهنگ ملت ايران برشمرد و گفت: به همين دليل دشمنان مخالف ساختن ايران هستند. امروز هر كس براي عدالت و آزادي دلش ميسوزد بايد دلش براي ساختن ايران نيز بسوزد.
احمدينژاد يادآور شد: براي ساختن جامعه سعادتمند و رسيدن به قله كمال الهي نيازمند پاكي، اميد، اراده، خطرپذيري و آرمانخواهي هستيم.
وي جواني را يادآور اميد، نشاط، آرمانخواهي، اراده و خطرپذيري عنوان كرد و گفت: تقريبا موتور محرك همه تحولات تاريخي جوانان بودند، ماموريت شما جوانان بسيار سنگين است، من به توانايي شما براي ساختن فرداي ايران ايمان دارم.
احمدينژاد گفت: اسلام براي شخص خاصي نيست و هرگاه از عدالت و آزادي صحبت ميكنيم معناي آن بازگشت به ارزشهاي انساني است.
وي تصريح كرد: دشمني نظام سلطه با ما منحصر به 32 سال نيست، اما در اين مدت به اوج خود رسيده است و در حقيقت آنها از گذشتههاي دور به دنبال محو كردن ايران بودند. ملت ايران آنقدر از نظر فرهنگي بالاست كه ارزشمندترين هديه الهي يعني ولايت را پذيرفته است. پس از انقلاب به دليل اينكه باورها و اراده ملت ايران، جاري شد؛ دشمنيها بيشتر شد.
رييسجمهور در ادامه يادآور شد: وقتي ميگوييم ايران، ممكن است بعضيها فكر كنند منظور ناسيوناليسم است، اما ايران يك فرهنگ و تمدن است. اينكه ميگوييم ايران، تفاخر نيست، بلكه يادآوري مسووليت تاريخي ما براي ساختن ايران و جهان است.
احمدينژاد در پايان تاكيد كرد: يقين دارم جوانان امروز ايران زيباترين سرنوشت را براي خود انتخاب خواهند كرد.
بر اساس اين گزارش، در اين مراسم از شبكه اجتماعي مناديان صلح و عدالت رونمايي شد.
در ابتداي اين مراسم عباسي وزير ورزش و جوانان اظهار كرد: بافضيلتترين مجموعه اجتماعي عصر حاضر، جوانان ملت غيور و ارزشمند ايران هستند و شهدا بهترين افراد برخاسته از جوانان ملت ما بودند.
در اين مراسم همچنين تنديس و نشان صلح و عدالت به دكتر محمود احمدينژاد اهدا شد.
آمار واطلاعات دقيق لازمه برنامهريزيهدفمندتر است
ريس جمهور همچنين دوشنبه در ديدار مديران مرکز آمار ايران داشتن اطلاعات و آمار دقيق و کامل را لازمه تصميمگيريهاي درست و هدفمند دانست و گفت: به هر ميزان که آمار و اطلاعات دقيقتر و واقعيتر باشد، فرصت برنامهريزي بهتر و هدفمند، بيشتر و بالاتر خواهد بود.
احمدينژاد همچنين با قدرداني از تلاش همه کساني که با عشق و علاقه دستاندرکار سرشماري عمومي نفوس و مسکن سال 90 بودند، اهميت و تاثير اطلاعات و آمار را مورد اشاره قرار داد و اظهار كرد: براي ملت ايران که به دنبال اجراي عدالت و رسيدن به قلههاي پيشرفت است، در دسترس بودن آمار و اطلاعات دقيق فرد فرد جمعيت، همه استعدادها و جاي جاي کشور از اهميت بسيار بالايي برخوردار است.
رييسجمهور بر ضرورت وجود پايگاه آماري مستقل، متمرکز و جامع در کشور تاکيد کرد و گفت: اين پايگاه آماري بايد بگونهاي باشد که به همه نيازهاي کشور پاسخ دهد و حتيالامکان بايد به روز باشد تا دستگاهها و مراکز گوناگون تصميمگيري بتوانند اطلاعات خود را از آن دريافت کنند و مرکز آمار ايران مسووليت اصلي را در اين خصوص دارد.
احمدينژاد خاطرنشان کرد: نقطه نهايي تمامي تلاشها در حوزه آمار و اطلاعات رسيدن به جايگاهي است که همه اطلاعاتي که در کشور توليد شده و در زندگي و برنامهريزي اجتماعي مؤثر است، جمعآوري و پردازش شده و در اختيار سلسلهمراتب تصميمگيري کشور قرار بگيرد.
رييسجمهور افزود: بايد به جايي برسيم که تمام مراکز دولتي به صورت روزانه به آخرين آمار و اطلاعات اقتصادي و جمعيتي کشور متصل باشند و تحليلهاي عالمانهاي را براي تصميمگيريهاي خود از اين آمار دريافت کنند.
احمدينژاد با اظهار اميدواري از اينکه سرشماري بعدي سال 95 از حالت فعلي خارج شده و کشور به مرحله بالاتري از دريافت اطلاعات و پردازش آن منتقل شود، اظهار كرد: براي رسيدن به اين هدف در اولين گام بايد تمام پايگاههاي اطلاعاتي کشور به مرکز آمار ايران متصل شود.
رييسجمهور اضافه کرد: بايد به جايي برسيم که هر کس چه براي فعاليت در سطح آکادميک و چه براي برنامهريزيهاي اجرايي، بتواند اطلاعات مورد نياز خود را از مرکز آمار دريافت کند.
احمدينژاد تصريح کرد: مرکز آمار ايران بايد به لحاظ اعتماد و صحت اطلاعات به جايي برسد که حرف آخر را در خصوص آمار و اطلاعات کشور بزند.
وي همچنين بر پردازش دقيق و درست آمار اخذ شده و انتشار منظم آن تاکيد کرد و گفت: انتشار آمار بايد به اهداف برنامهريزي کشور معطوف باشد.
رييسجمهور در بخش ديگري از اظهارات خود با تبريک عيد غدير به ملت ايران و جامعه بشري اظهار كرد: عيد غدير عصاره و حاصل رسالت همه انبياء و عيد بشريت و تمام پيامبران الهي است.
احمدينژاد افزود: غدير در حقيقت چراغ و مسير راهنماي رسيدن انسانها به سعادت و حيات طيبه در اين دنيا و قلههاي کمال معنوي در زندگي جاويد است.
در ابتداي اين ديدار رييس مرکز آمار ايران ضمن ارائه گزارشي از روند سرشماري نفوس و مسکن از حمايت مجموعه اجرايي کشور از اين اقدام ملي قدرداني کرد و از تلاش براي رايانهاي کردن دريافت آمار و اطلاعات در مراحل بعدي خبر داد.

اساس ارزشمند بودن حركت انسان، انتخاب آزادانه است
تدبیر خبر آنلاین: رييسجمهور برپايي جامعه سعادتمند را نيازمند عدالت، عشق و آزادي دانست.