به گزارش ايسنا، دكتر محمود احمدينژاد در حاشيه اين ملاقات در گفتوگويي با خبرنگاران با تاكيد بر اصلاح ساختار اداري اظهار كرد: مقررات در كشور ما پيچيده است و گاهي يك كار به چند نفر سپرده ميشود و موازيكاري ايجاد ميشود در حالي كه بايد تصميمگيري واحد انجام شود.
رييسجمهور اهميت ملاقات حضوري مسوولان با مردم و رسيدگي به مشکلات جزئي آنان را در کنار تصميمگيريهاي کلان مورد تاکيد قرار داد و گفت: حتي اگر مشکلي هم نباشد وجود رابطه صميمي و عاطفي بين مردم و مسوولان ضروري است.
وي با بيان اينکه «نميتوان بين تصميمگيريهاي کلان و رسيدگي به مشکلات موردي مردم اولويت قائل شد و هر دو از اهميت ويژهاي برخوردار هستند» گفت: دولت معتقد است از خلال ارتباط با مردم ضمن اينکه به مشکلات جزئي مردم رسيدگي ميشود، راهکارهاي عمومي نيز براي اصلاح مقررات و روند تصميمگيريهاي کشور حاصل ميشود.
رييسجمهور خاطرنشان کرد: مشکل جامعه بشري با حاکميت امام عصر(عج) به طور کامل حل ميشود اما بيترديد در آن زمان نيز انسانها نياز دارند که با هم درد و دل کنند.
احمدينژاد خاطرنشان کرد: عدهاي حضور دولتمردان در بين مردم را نميپسندند و بر اين باور هستند که ميتوان در اتاقي نشست و براي کل مردم تصميمگيري کرد، اما تجربه تاريخي نشان داده که اينگونه سخنان صرفا روي کاغذ باقي مانده و مشکلي از مردم را حل نکرده است.
رييسجمهور در پاسخ به سوالي درباره مهمترين مسايل و پيشنهادات مردم در ملاقاتهاي حضوري خواستههاي مردم را بسيار متنوع دانست و گفت: اوايل شروع کار دولت نهم، بيشتر تقاضاها به دريافت کمک مالي، اشتغال و بعضاً شکايت از دستگاههاي دولتي بود اما در حال حاضر شکايات خاصي وجود ندارد و تقاضاي کمک مالي هم بسيار کاهش يافته، اما در مقابل تقاضا براي سرمايهگذاري و دريافت تسهيلات براي ايجاد اشتغال افزايش يافته است.
احمدينژاد خاطرنشان کرد: در ملاقاتهاي حضوري فعلي بخش پيشنهادات به منظور اصلاح برخي مقررات و ساختارها و نيز حمايت از ابتکارات و اختراعات زياد شده است.
رييسجمهور گفت: مقرر شده تمامي مسوولان اعم از استانداران، فرمانداران، وزرا در دسترس مردم باشند و در سفرهاي استاني نيز ستادهايي ايجاد شده تا مردم به آنان مراجعه کرده و مسايل خود را مطرح کنند.
احمدينژاد خاطرنشان کرد: دولت در راستاي برقراري عدالت، رسيدگي به مناطق محروم کشور را در اولويت خود قرار داد چراکه معتقد است اين کار موجب رشد متعادل کشور شده و روند جابهجايي جمعيت را کنترل ميکند و با توجه به وسعت و جمعيت تهران و اينکه شايد براي وزرا و ديگر مسوولان در طول سال امکان ارتباط دائم با مردم فراهم نباشد برنامههاي اختصاصي براي رسيدگي به مسايل و پيشنهادات مردم در نظر گرفته شده است.
رييسجمهور در پاسخ به سوالي درباره مهمترين اقدام دولت براي رفع مشکلات مردم گفت: اگر سلسله مراتب اداري رعايت شود و برخي پيچيدگيها و موازيکاريها کنار گذاشته شود مردم به راحتي خواهند توانست در کمترين زمان درخواستها و مطالبات خود را به سرانجام برسانند.
احمدينژاد خاطرنشان کرد: بايد علاوه بر انجام کار کارشناسي مسير واحدي هم براي رسيدگي و انجام کار مردم وجود داشته باشد.
رييسجمهور در خلال اين ديدار با تعدادي از مردم كه پيش از آن با تماس تلفني و يا حضوري درخواست ملاقات با رييسجمهور را داشتند ملاقات كرد و از نزديك با مشكلات آنان آشنا شد و دستورات لازم براي حل مشكلاتشان را صادر كرد.
از جمله كساني كه با رييسجمهور ديدار كردند، پدر و مادري بودند كه داراي فرزند سه قلو بودند كه براي حل مشكلاتشان و دريافت كمك بيشتر از دولت مراجعه كردنده بودند.
رييسجمهور دستور داد كه به اين خانواده يك واحد مسكوني مسكن مهر و براي پدر خانواده يك شغل مناسب در نظر گرفته شود.
همچنين از جمله كساني كه با رييسجمهور ديدار كردند يك زن ميانسال بود كه همسرش بيمار و سرپرست چهار فرزند بود كه مستاجر بود و رييسجمهور دستور داد يك واحد مسكوني مسكن مهر در اختيار آنان قرار داده شود.
همچنين يك پسربچه 13 ساله كه پيشتر نامهاي به رييسجمهور نوشته و ديدار با او را خواستار شده بود توانست با احمدينژاد ملاقات و گفتوگو كند و رييسجمهور هديهاي به رسم يادبود به وي داد.
همزمان با رييسجمهور، وزيران دولت نيز در ساختمان جداگانهاي به ديدار و ملاقات با مردم پرداختند و دستورهاي لازم براي حل مشكلات مردم را صادر كردند.