به گزارش ايسنا، دكتر محمود احمدينژاد طي سخناني در همايش بزرگ فرصتهاي سرمايهگذاري در ايران اظهار كرد: موضوع اقتصاد در طول تاريخ و به ويژه امروزه از مهمترين موضوعات جامعه بشري است به گونهاي كه آحاد بشريت با اين موضوع سروكار دارند، به طور طبيعي در اين نشستها گفتوگوهايي پيرامون زمينههاي سرمايهگذاري، امنيت سرمايهگذاري، قوانين و مقررات سرمايهگذاري است، اما صحبت من در خصوص رابطه اقتصاد و انسان است.
احمدينژاد با اشاره به رابطه اقتصاد و انسان تصريح كرد: اگر تعريف درستي از انسان ارائه شود، رابطه همه پديدهها با انسان قابل تعريف خواهد بود. انسان موجودي كمالطلب، سعادتجو و آزاديطلب است و هدف از همه فعاليتهاي او در اين دنيا رسيدن به سعادت است و ميتوان گفت كه همه انسانها به دنبال آزادي هستند.
وي با بيان اينكه «انسان به دنبال جاودانگي است» افزود: در طول تاريخ همه انسانها به دنبال كمال، جاوانگي و سعادت بودهاند و اين آرمانهاي بشري در سايه عدالت، عشق و محبت خواهد بود.
احمدينژاد تصريح كرد: عدالت شرط اول و پايه شكوفايي حقيقت انساني است، اصل انسانيت انسان در سايه حاكميت عدالت محقق ميشود و عدالت زيباترين، بهترين و مهمترين عامل تنظيم كننده روابط انسانها و ملتهاست. عدالت، فرصت كمال و سعادت را براي همه فراهم ميكند و در حقيقت عدالت يعني فرصتها در اختيار همه قرار گيرد.
وي ادامه داد: خداوند استعدادهاي نامحدود و شگرفي در انسان به امانت گذاشته است و شرط اول براي شكوفايي و رشد اين استعدادها بر پايه عدالت است و در حاكميت عدالت همه سود خواهند برد.
رييسجمهور وضعيت و شرايط جهان را مورد اشاره قرار داد و گفت: از حدود 7 ميليارد جمعيت جهان بيش از 3 ميليارد در فقر به سر ميبرند، اگر عدالت باشد فقري نخواهد بود و همه در فعاليتهاي سازنده اقتصادي مشاركت ميكنند و هنگامي كه همه وارد فعاليتهاي سازنده اقتصادي شدهاند همه سود بيشتري ميبرند، حتي آنهايي كه با اعمال تبعيض و چپاول ثروتها تصور ميكنند كه سود بيشتري خواهند برد.
احمدينژاد امنيت پايدار اقتصادي را مورد اشاره قرار داد و تصريح كرد: امنيت پايدار اقتصادي فقط و فقط در سايه عدالت اتفاق ميافتد. اگر به مقدمات جنگ اول و دوم نگاه كنيم خواهيم يافت كه ريشه اصلي آن جنگها تبعيض و تمايل به عبور از مرزهاي عدالت بود.
وي با بيان اينكه «آزادي در سايه حاكميت عدالت محقق ميشود» ادامه داد: برخي لشگركشي ميكنند و كشوري را تصرف ميكنند؛ برخي حتي لشگركشي نميكنند و در سايه مناسبات ناعادلانه حق انسان بودن و پيشرفت را از ملتها ميگيرند. كسي كه به نان شب محتاج است چگونه ميتواند آزاد باشد. اگر مناسبات سياسي و اقتصادي در جهان يكسويه و ناعادلانه باشد آزادي معنايي ندارد.
به گزارش ايسنا، احمدينژاد در بخش ديگري از سخنان خود گفت: اگر عنصر محبت را از انسان بگيريم چيزي از انسانيت انسان باقي نميماند. انسانهايي كه دلشان از محبت به ديگران خالي است ظاهر انساني دارند و حتي در برخي مواقع كساني پيدا ميشوند كه آنقدر دلشان از محبت خالي ميشود كه درجه آنها از حيوانات درنده نيز پايينتر و پستتر ميشود.
رييس دولت دهم با بيان اينكه «عوامل اصلي برپايي جنگهاي اول و دوم در اروپا حداكثر 100 نفر بوده است» افزود: 100 نفر به خاطر زيادهخواهي و ميل به برتري و چپاول سرزمين ديگران بيش از 70 ميليون انسان را كشتند. كدام مقطع تاريخي را سراغ داريد كه ظرف 10 سال، 100 گرگ، 70 ميليون گوسفند را كشته باشند؟
رييسجمهور گفت: در ده سال اخير عده قليلي در مراكز قدرت جهاني براي حل مشكلات اقتصادي خود و تسلط در منابع خاورميانه، جنگ راه انداختند و عراق و افغانستان را اشغال كردند. بيش از يك ميليون انسان را كشته و مجروح كردند و 5 ميليون انسان نيز آواره شدند. اگر كسي عاشق انسانها باشد راضي نميشود كه يك نفر در دنيا گرسنه بخوابد و راضي نيست كه خون از دماغ كسي بيايد و حتي به يك مورچه صدمه بزند چطور راضي ميشوند براي غارت نفت خاورميانه اين گونه لشگركشي كرده و قتل عام كنند. همه اينها به اين دليل است كه دل آنها از محبت تهي است.
احمدينژاد تصريح كرد: اگر روابط بر اساس محبت باشد همه سود ميبرند و ضرر معنايي ندارد. اگر روابط ميان انسانها بر مبناي فعاليتهاي اجتماعي آنها محبت باشد، همه رقابتها و مسابقهها تبديل به رقابت در خوبيها و زيباييها ميشود. همه مشكلات جامعه بشري در طول تاريخ به خاطر فقدان عدالت و خالي شدن قلبها از محبت بوده است. درجهاني كه همه جا محبت و عدالت باشد همه سود خواهند برد.
به گزارش ايسنا، احمدينژاد در بخش ديگري از سخنان خود گفت: فعاليت اقتصادي يك فرصت براي تنظيم روابط ميان ملتها و فرصتي براي سعادت و كمال حقيقي است و در حقيقت فعاليت اقتصادي بايد در خدمت انسان و انسانيت انسان باشد. فعاليت اقتصادي بايد فداي انسانيت انسانها شود.
رييس دولت دهم ادامه داد: اگر از هر كسي حتي آن جنايتكاراني كه 70 ميليون انسان را كشتند بپرسند كه به دنبال چه چيزي هستيد ميگويند كمال و سعادت. راه رسيدن به سعادت، خدمت به جامعه و تلاش براي سعادت ديگران است، اگر 7 ميليارد جمعيت دنيا به فكر خودشان باشند چه اتفاقي خواهد افتاد؟ اگر عدالت و محبت را كنار بگذاريم و كسي به فكر سعادت ديگري نباشد جهنمي در كره زمين ايجاد ميشود كه همه خواهند سوخت. كما اينكه دارند ميسوزند و امروز جهان نيازمند يك نظم جديد است.
رييسجمهور افزود: مشخص شد كه نظم مبتني بر تبعيض و كينهورزي، سعادت جامعه بشري را به ارمغان نياورد. ما نيازمند يك نظم جديد در مناسبات سياسي، فرهنگي و اقتصادي هستيم. ما نيازمند نظم جديد مبتني بر عدالت در خدمت انسانها هستيم تا كرامت، آزادي و سعادت همه انسانها را تضمين كند و اين نظم خواهد آمد. اين وعده خداست كه با حركت انسانهاي صالح، عدالت و عشق بر جهان حاكم خواهد شد.
احمدينژاد در پايان گفت: امروز ملت و كشور ايران با استعدادهاي ويژه و استثنايي آماده است تا بر اساس عدالت و محبت در اين ماموريت بزرگ پيشرفت ملتها مشاركت كند و دست همه كساني را كه براي خدمت به بشريت، عدالت، محبت و فعاليت سازنده اقتصادي تلاش ميكنند به گرمي ميفشاريم. بياييد با كمك يكديگر يكديگر جهاني زيباتر و انسانيتر بسازيم.

امنيت پايدار اقتصادي در سايه عدالت اتفاق ميافتد
تدبیر خبر آنلاین: رييسجمهور گفت: اگر كسي عاشق انسانها باشد راضي نميشود كه يك نفر در دنيا گرسنه بخوابد و راضي نيست كه خون از دماغ كسي بيايد و حتي راضي نيست كه به يك مورچه صدمه بزند.