به گزارش آنا دکتر مظاهری به مناسبت برگزاری شانزدهمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی گفت: محوریت «قرآن و عترت و نماز» همواره در برنامههای راهبردی معاونت فرهنگی قرار دارد که بستر فعالیتهای منحصربهفردی در حوزههای عمومی و اختصاصی فرهنگی در تمامی واحدها و مراکز دانشگاهی را فراهم آورده است.
وی افزود: از آنجا که هنر و ادبیات و پژوهشهای هنری ابزارهایی کارآمد در گسترش فرهنگ دینی به شمار میرود، جشنواره هنر و ادبیات دینی سالهاست مورد توجه و اهتمام معاونت فرهنگی دانشگاه بوده تا از این رهگذر استعدادها و توانمندیهای ارزشمند استادان و دانشجویان در این بخش شکوفا شود و راه خلاقیتهای هنری و پژوهشی نخبگان به فضای بیرون از دانشگاه هموار شود.
مظاهری یادآور شد: در شانزدهمین دوره این جشنواره ارائه 2749 اثر هنری و ادبی در مرحله کشوری و 458 اثر پژوهشی و هنری استادان و دانشجویان در مرحله نهایی نشان از اعتبار این جشنواره در محافل دانشگاهی و هنری و ادبی دارد.
مظاهری با اشاره به ارسال آییننامه جدید مسابقات سراسری قرآن و عترت و جشنواره هنر و ادبیات دینی به واحدها و مناطق دانشگاهی گفت: انتظار میرود همکاران فرهنگی در واحدهای دانشگاهی با برنامهریزی دقیق نسبت به اطلاعرسانی گسترده اقدام کنند تا همچون گذشته در سال آینده نیز شاهد حضور گسترده استادان و دانشجویان در مسابقات قرآن و عترت باشیم و زمینه خلق آثار هنری بیشتری از دانشجویان و استادان در حوزه قرآن و عترت فراهم شود.
وی با اشاره به برنامه مهر تا مهر معاونت فرهنگی گفت: در سالی که به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب جهاد اقتصادی نام یافته معاونت فرهنگی دانشگاه نیز ضمن اهتمام به این موضوع فعالیتهای خود را در سال جدید تحصیلی با رویکرد «اخلاقمداری، هویت دینی و توسعه فرهنگی» پی گرفته و بر این اساس برنامههای راهبردی خود را با عنوان «برنامه مهر تا مهر» به واحدها و مراکز دانشگاهی ابلاغ کرده است. وی همچنین یادآوری کرد: براساس برنامه ابلاغی، مناطق 17 گانه دانشگاه همایشهای ملی و نشستهای علمی – تخصصی فرهنگی خود را در شورای فرهنگی مناطق به تصویب رساندهاند که پس از بررسی کارشناسی در شورای مدیران فرهنگی این معاونت مجوز برگزاری صادر خواهد شد. وی اظهار امیدواری کرد برگزاری نشستهای علمی – تخصصی فرهنگی در واحدهای دانشگاهی با جدیت دنبال شود و به تولید و تألیف کتابهای علمی بینجامد.

رویکرد فرهنگی دانشگاه براساس «اخلاقمداری، هویت دینی و توسعه فرهنگی» است
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: از آنجا که هنر و ادبیات و پژوهشهای هنری ابزارهایی کارآمد در گسترش فرهنگ دینی به شمار میرود جشنواره هنر و ادبیات دینی سالهاست مورد توجه و اهتمام معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.