۲۱ ماه میسال ۲۰۱۰، در سیامین سالگرد بازی آنلاین پک-من، گوگل اولین لوگوی مشترکش را رونمایی کرد. هرکسی که از گوگل بازدید میکرد، میتوانست روی لوگوی گوگل، پک- من بازی کند که حروف کلمه گوگل در پیچ و خمهای صفحه پک-من نمایش داده میشد. این لوگو، همان صداهایی را که بازی آنلاین اورژینال میداد، تقلید میکرد. به جای دکمه «احساس خوششانسی هستم»، دکمه «سکه وارد کنید» قرار گرفته بود. شما با فشاردادن این دکمه میتوانستید بازی پک- من که در لوگوی گوگل هست را بازی کنید. یکبار دیگر اگر فشارش میدادید، یک بازیکن جدید به نام خانم پک-من اضافه میکردید و بازی دو نفره میشد که نفر دوم میتوانست به جای کلیدهای فلش که بازیکن اول از آن استفاده میکرد، از کلیدهای W، A،S، D استفاده کند. بعد از ۲۳ می۲۰۱۰ لوگوی اصلی گوگل جای لوگوی پک-من را گرفت. بعد در آن روز، گوگل یک سایت ثابت گوگل پکـمن را فعال کرد که این نتیجه استقبال شدید کاربران از این لوگو بود. شاید بتوان این را بهترین لوگوی خلاق گوگل دانست.
پنج نقطه آبی، سه نقطه قرمز، سه نقطه زرد، چهار نقطه آبی، سه نقطه سبز و دو نقطه قرمز- قرمز، این املای گوگل به خط بریل است. این مساله چهارم ژانویه ۲۰۰۶ به مناسبت صدونودوهفتمین سالروز تولد لوییز بریل، مخترع الفبای برجسته برای نابینایان اتفاق افتاد که گوگل لوگویش را به خط بریل اختصاص داد.
گوگل، لوگوی روز ۲۹ آگوست ۲۰۰۹ خود را دو ماه پس از مرگ مایکل جکسون، خواننده جنجالی، به گرامیداشت او اختصاص داد. دو حرف O گوگل جایش را به دو پا داد و بقیه حروف ملبس به کفشهای چرمی مختص مایکل جکسون و جورابهای سفید براق، زیر شلوار کوتاهش بودند.
۱۲ دسامبر سال ۲۰۰۶، سالروز تولد ادوارد مونک، نقاش سمبولیست نروژی و یکی از پیشگامان هنر اکسپرسیونیستی، لوگوی گوگل به تابلوی مشهور «جیغ» او، اختصاص یافت. جیغ بخشی از سه گروه آثار مونک با مضامین عشق، رنج و مرگ است که خود مونک آنها را مجموعا «کتیبه زندگی» مینامید.
۱۲ فوریه سال ۲۰۰۹، به مناسبت دویستمین سالروز تولد چارلز داروین، دانشمند انگلیسی و گرامیداشت دستاوردهایش در زمینه زندگی بهعنوان اولین نظریهپرداز تکامل انسان، لوگوی گول به طبیعت اختصاص یافت.
در سال ۲۰۰۹، گوگل چهلمین سالگرد آغاز برنامه تلویزیونی خیابان سیسیم را با نمایش هیولای سیرینی جشن گرفت. کاربران گوگل در بریتانیا، فرانسه و کانادا، مورد استقبال «چشمان بیرونزده» کاراکتر آشنای گرسنه قرار گرفتند و چهار دهه پخش آن از تلویزیون را گرامی داشتند.
بشقابپرنده و اشیای ناشناخته فضایی به مناسبت صدوچهل و سومین سالروز تولد اچجی ولز، خالق داستانهای علمی- تخیلی در لوگوی گوگل قرار گرفت. اگرچه گوگل قاعدتا لوگوی خود را به اتفاقات مهم، سالروزها و روزهای خاص اختصاص میدهد، اما از چیزهای واقعی استفاده میکند. این اولینبار بود که گوگل مجموعهای اسرارآمیز را در لوگوی خود به کار برد، هرچند حالا صفحه اختصاصداده شده به آن لوگو، کاربران را مستقیما به صفحههای مربوط به اچجی ولز میبرد.
در سال ۲۰۱۰، گوگل صدوسیامین سالروز تولد فریدا کاهیلو، نقاش مشهور مکزیکی را جشن گرفت و لوگوی خود را به تصویری از او اختصاص داد. او با نقاش مشهوری به نام دیهگو ریورا ازدواج کرد که زندگی مشترک پرماجرایی داشتند. کاهلو در طول زندگیاش از بیماریهای مختلفی رنج میبرد که اکثرشان ریشه در تصادفی داشت که در دوره نوجوانیاش رخ داد. او در ۴۷ سالگی درگذشت.
لوگوی گوگل برای فینال جام جهانی آلمان، مهمترین کاراکترهای آن روز را در بر داشت: اسپانیا و هلند، بهعنوان فینالیستهای جام جهانی و البته پل، اختاپوسی آلمانی که پیشبینیهای درستش درباره مسابقات آن جام، او را به شهرت رساند.
در سپتامبر سال ۲۰۱۰، فلینتستنها، شخصیتهای یک انیمیشن طنز محبوب آمریکایی به مناسبت سیامین سال حیاتشان، در لوگوی گوگل قرار گرفتند.
شنبه نهم اکتبر سال ۲۰۱۰، به مناسبت هفتادمین سالروز تولد جان لنون، خواننده، ترانهسرا، موسیقیدان، آهنگساز و شاعر، از معروفترین، شناختهترین و برجستهترین چهرههای دنیای موسیقی راک و خواننده فقید گروه بیتلز، ویدئویی ۳۲ ثانیهای در لوگوی گوگل قرار گرفت که حرف E آن به شکل دکمه پخش بود. در این ویدئو یک انیمیشن ساده با آهنگ «تصور کن» لنون پخش میشد.
در سال ۲۰۰۹، یک روز لوگوی گوگل مختص شخصیتهای انیمیشن والاس و گرومیت شد؛ شخصیتهای محبوب چهار انیمیشن ۳۰ دقیقهای که بین سالهای ۱۹۸۹ تا ۲۰۰۸ به نمایش درآمدند.
در سال ۲۰۰۹، یک روز گوگل لوگویش را به مناسبت چهارصدمین سالروز رونمایی اختراع گالیله یعنی تلسکوپ در برابر ستارهشناسان قهار به این تکنولوژی بسیار مهم اختصاص داد.
در ۳۰ آگوست سال ۲۰۱۰، در دویست و سیزدهمین سالگرد تولد مری شلی، خالق کتاب مشهور فرانکشتاین، در اقدامی غیرمعمول، یک اتاق تاریک با پرترههایی وهمآلود بر دیوار و چهرهای سایهوار در آستانه در، در لوگوی گوگل قرار گرفت.
در مارس سال ۲۰۱۰، در روز عدد پی یا همان 14/3 این سوژه لوگوی گوگل شد و در آن، عملیات ریاضی منتهی به این عدد عجیب در ریاضی به جای حروف گوگل نشست.
منبع:oddee