پرویز سروری در ادامه به آرایشهای سیاسی شکل گرفته در داخل کشور برای حضور در انتخابات آتی مجلس اشاره کرد و گفت: در آرایشهای سیاسی شکل گرفته که امروز بسیار مهم است جریان اعتراضی و فتنه تلاش دارد انتخابات را به بستری برای بروز اغتشاشات تبدیل کند.
وی افزود: این جریان قصد دارد با بازتولید فضای انتخابات سال 88 هماهنگ با نظام سلطه فضای انتخابات را بهشدت ناامن کند به همین دلیل با تز تحریم انتخابات در حال حرکت است و آمریکاییها هم صراحتا اعلام کردهاند اگر حرکت اعتراضی اجتماعی در ایران شکل بگیرد فعالیت آنها مانند فتنه سال 88 نخواهد بود بلکه مانند آنچه که در لیبی انجام دادند عمل خواهند کرد.
وی ادامه داد: این موضع رسمی دولت آمریکا است و نشان میدهد که آمریکا، سلطنتطلبها و براندازها به دنبال این هستند تا از فضای انتخابات آتی مجلس برای ساختارشکنی و براندازی نظام استفاده کنند.
وی افزود: گروه دوم که در انتخابات آتی شرکت خواهند کرد اصلاحطلبانی هستند که میگویند ما در جریان فتنه 88 اشتباه کردیم و به واسطه عملکرد موسوی از اپوزیسیون دولت به اپوزیسیون نظام تبدیل شدند، اما پس از آن به نظام بازگشتیم، به همین دلیل آنها تلاش وافری دارند تا در انتخابات حضور داشته باشند.
سروری اظهار کرد: اصلاحطلبان میگویند ما اگر در مجلس آتی حتی یک کرسی هم نداشته باشیم نفس حضور در انتخابات حیات مجدد ما در انتخابات است. به همین دلیل آنها در این انتخابات با دو استراتژی دو گانه حضور پیدا میکنند. آنها در جلوی ویترین چانهزنی، امتیازگیری و ناز کردن، حضور در انتخابات را با قدرت هرچه بیشتر دنبال میکنند. آنها قصد دارند با دو هدف در انتخابات شرکت کنند؛ ابتدا چهرههای مطرح خود را برای ثبتنام جلو میفرستند و اگر شورای نگهبان رد کرد مظلومنمایی میکنند و اگر هم رد نکند با قدرت در انتخابات شرکت خواهند کرد. وی گفت: گزینه دوم آنها این است که اگر همه مهرههای مطرح اصلاحطلبها از طرف شورای نگهبان رد شوند از استراتژی مهرههای سفید استفاده میکنند. در این استراتژی مهرههای سفید اصلاحطلبها چهرههای شاخصی از دانشگاه را شناسایی کردهاند و بدون اینکه آنها را بهعنوان چهرههای اصلاحطلب معرفی کنند آنها را برای ثبتنام آماده میکنند و پس از ثبتنام حمایتهای رسانهای و مالی را انجام خواهند داد. بنابراین اصلاحطلبان در انتخابات اخیر مجلس با یک سازوکار دوگانه وارد انتخابات شدند.
سروری گفت: جریان انحرافی نیز کاملا متفاوت با اصلاحطلبان حرکت میکند، آنها حرکتشان برمبنای انتخابات سال 88 است و میگویند همانطور که ما در انتخابات 88 بیشترین توجه خود را به حوزههای کوچک داشتیم و نتیجه گرفتیم در انتخابات مجلس نیز حرکت خود را برمبنای توجه و حمایت از حوزههای کوچک معطوف میکنیم.
وی افزود: جریان انحرافی اعتقاد دارند که میتوانند با حمایتهای مالی از حوزههای کوچک و با استفاده از طرحهایی مثل هدفمندکردن یارانهها زمینهها را برای حضور در انتخابات فراهم کند. در حالی که جریان اصلاحطلب برعکس بیشترین تمرکز خود را در حوزههای بزرگ مانند تهران، آذربایجان، اصفهان و شهرهای بزرگ قرار داده است.
وی همچنین گفت: جریان انحرافی در این انتخابات حتما با نام ولایت و القاب مذهبی وارد خواهد شد. بنابراین جریان اصلاحطلب در بالا و جریان انحرافی از پایین انتخابات را هدفگیری کردهاند.
وی در ادامه به تشریح وضعیت اصولگرایان برای حضور در انتخابات نهمین دوره مجلس پرداخت و گفت: فضای اصولگرایی هم به همین وضع است. در انتخابات 88 تمام افراد سرشناس اصولگراها از احمدینژاد حمایت کردند. امروز هم شاهد آن هستیم که اصولگرایان در جبهههای مختلفی مانند جبهه پایداری و دیگر دستهها پخش شدهاند. بنابراین اعتقاد داریم اگر اصولگرایان در این انتخابات با چند لیست وارد شوند زمینههای بروز سوءاستفاده فراهم و سبد اصولگرایان تاراج خواهد شد.
این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه «عرصه انتخابات این دوره مجلس عرصه بسیار مهمی است»، اظهار کرد: با توجه به شرایط منطقه و شکلگیری نهضتهای اسلامی و همچنین از دست رفتن حامیان آمریکا در منطقه این انتخابات بسیار حساس و مهم است و ممکن است به واسطه غفلت اصولگرایان تمام تلاشهای نظام جمهوری اسلامی از بین برود.

اصولگرایان با چند لیست وارد شوند سبد انتخاباتیشان تاراج میشود
یک نماینده اصولگرای مجلس گفت: انتخابات این دوره مجلس بسیار حساس و مهم است و ممکن است به واسطه غفلت اصولگرایان تمام تلاشهای نظام جمهوری اسلامی از بین برود.