به گزارش ايسنا، محمود احمدينژاد در نهمين همايش فرماندهان و مديران قرارگاه سازندگي خاتمالانبياء(ص)، با قدرداني از همه كساني كه در راه عزت و آرمانهاي الهي ايران اسلامي تلاش ميكنند و با تاكيد بر اينكه همه بايد خود را مسئول ساختن و پيشرفت كشور بدانند، اظهارداشت: در مسير ساختن كشور بحث پيمانكار و كارفرما موضوعيتي ندارد، بلكه همه بايد دست در دست هم در مسير اعتلا و پيشرفت روزافزون ايران اسلامي و رسيدن به قلههاي پيشرفت تلاش كنند.
رييسجمهور وجود آرمانهاي بلند و متعالي را علت شتاببخشيدن به ساختن ايران در بهترين شكل ممكن دانست و گفت: ملت ايران داراي آرمانهاي بلند و پيامهاي رهايي بخش و مكتبي الهي است كه تنها راه نجات بشر در استقرار اين مكتب است و همه بايد در راستاي معرفي و انتشار آن تلاش كنند.
احمدينژاد با تاكيد بر اينكه از پشتوانههاي اصلي اثبات حقانيت يك مكتب موفقيت آن در عرصه عمل است ،اظهار داشت: دستاوردها و پيشرفتها همواره سند حقانيت يك مكتب و انديشه قلمداد ميشود.
رييسجمهور خاطر نشان كرد: يكي از عوامل شكست ماركسيستها با اينكه در عرصه نظريه فعاليتهاي بسيار گستردهاي انجام دادند، اين بود كه در صحنه عمل دستاورد قابل عرضهاي در حوزه اقتصادي و اجتماعي نداشتند، اما در نقطه مقابل ، ليبراليسم بسياري از انديشههاي ناحق خود را در جهان به پشتوانه دستاوردهاي مادي، پيش برده و آن را به معيار و الگو تبديل كرده است. اگر چه ايرادات فراواني به انديشه ليبراليسم و دموكراسي غرب وارد است، اما اين انديشه به واسطه برخي دستاوردهاي خود در محيط اقتصادي و اجتماعي توانسته است اراده خود را به ديگران تحميل كند.
وي تصريح كرد:اينكه يك نظريه و انديشه از پشتوانه عملي برجستهاي برخوردار باشد، موضوع بسيار مهمي است كه نبايد از آن غفلت كرد.
رييسجمهور با تاكيد بر اينكه جمهوري اسلامي ايران براي اثبات كارآمدي انديشه و مكتب نجاتبخش خود نيازمند دستاوردهاي عملي است، اظهار داشت: اگر ملتي بهترين پيامها را براي نجات بشريت داشته، اما كشورش در فقر و عقبماندگي باشد، كسي به پيام او توجهي نخواهد كرد.
احمدينژاد با بيان اينكه نظام سلطه از پيشرفت ايران هراس دارد، گفت: در مقابل اقدامات سلطهگران بايد ايران را به پيشرفتهترين كشور جهان تبديل كرد و بايد توجه داشت كه رسيدن به پيشرفت با الگوها و تئوريهاي غربي امكانپذير نيست، بايد نظريهها و تئوريهاي بومي ارائه كرد و بر مبناي آن در مسير پيشرفت گام برداشت.
احمدينژاد در ادامه اصلاح ساختارهاي فني و اجرايي را مورد تاكيد قرار داد و گفت: نظامات فني و اجرايي در كشورمان در دوران گذشته و با نگاه پيشرفت ايران و تبديل شدن به يك الگو تدوين نشده است و امروز زمان آن است كه اين ساختار براساس نيازهاو ظرفيت هاي بالاي ملت ايران اصلاح شده و در خدمت پيشرفت و آباداني كشور قرار گيرد.
رييسجمهورهمچنين بر لزوم اصلاح مشاوره و طراحيها در احداث پروژههاي بزرگ فني و مهندسي تاكيد كرد و گفت: با خلاقيت و ابتكار عمل ميتوان پروژههاي بزرگ را در زمان كوتاه و با كيفيت و قابليت مناسب به پايان رساند، لذا ضرورت دارد كه شيوههاي طراحي و اجرا اصلاح شود.
احمدينژاد بر استاندارد كردن هزينه انجام پروژههاي مختلف تاكيد كرد و گفت: اگر هزينه هر واحد كار در مناطق مختلف كشور معين شود، بخش قابل توجهي از هزينهها پايين آمده و پروژه ها به سرعت به نتيجه مي رسد.
وي لزوم تلاش براي صدور كالا و خدمات فني و مهندسي به ساير كشورها و حضور فعال در عرصه هاي جهاني را مورد تاكيد قرار داد و گفت: اگر كالا و خدمات فني و مهندسي كشورمان از كيفيت بالايي برخوردار باشد به سرعت از سوي كشورها و ملتهاي جهان مورد اقبال قرار خواهد گرفت چرا كه ملتها ميدانند جمهوري اسلامي ايران در اقدامات خود نگاه استعماري ندارد.بايد توجه داشت كه صدور كالا و خدمات صرفاً اقدامي تجاري نيست، بلكه تأثيرات فرهنگي آن بسيار بيشتر از عوايد اقتصادي است.
رييس جمهور تصريح كرد: بايد در بخش صنعت و خدمات فني و مهندسي به جايگاه مرجع بودن در جهان تبديل شويم و باور دارم كه متخصصان كشورمان از ظرفيت و شايستگي رسيدن به اين جايگاه برخوردارهستند.
احمدي نژاد همچنين ضرورت محروميتزدايي و رسيدگي به محرومين را مورد تأكيد قرار داد و گفت: اگر همه اشرافيتطلبها هم عليه ما طغيان كنند، دست از حمايت از محرومين برنخواهيم داشت؛ چراكه به تبعيت از بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي محرومين را ولينعمتان خود دانسته و رفع محروميت را تكليف خود ميدانيم.
وي خاطر نشان كرد: اطمينان دارم كه به فضل الهي و با همت بلند ملت ايران، ميتوان كشور را به بالاترين قلههاي پيشرفت رسانيد چرا كه انديشه، همت، نوآوري و بالاتر از همه مكتب حياتبخش و عشق به اهل بيت (ع) و امامت و ولايت در ايران زنده است.
هر خانواده بايد يك خودرو داشته باشد
رييس جمهورهمچنين پنجشنبه در حاشيه ديدار چهره به چهره با مردم شرق تهران گفت: طبق برنامه قرار است با کساني که توانمند هستند، مکاتبه كنيم و از آنان بخواهيم كه در صورت تمايل از دريافت يارانه نقدي انصراف دهند.
احمدينژاد در جمع خبرنگاران با اشاره به تاثير اين ديدارها در تصميمات دولت تصريح كرد: معتقديم کشور و اداره آن متعلق به مردم است؛ لذا بايد خواستهها و برايند اراده عمومي بر کشور حاکم شود. تجربه هم نشان داده كه معمولا تشخيص عمومي مردم درست بوده و به نفع کشور است.
رييس جمهور ادامه داد: امروز هشت ديدار با مردم داشتم که در جريان اين ديدارها طرحهايي براي بخشهاي اقتصادي، سياسي، صنعت و پزشکي ارائه كردند و اين طرحها بررسي فني ميشود. اين مسئوليت عمومي كه هر کس در هر رشتهاي به مصالح کشور فکر ميکند، خيلي ارزشمند است و با ايجاد نيروي زياد، مشکلات را حل ميکند.
احمدينژاد تاكيد كرد: مردم در اين ديدارها تصميمگيريها را تصحيح ميکنند. مردم بايد به ما بگويند چه کار کنيم و ميگويند.
وي در پاسخ به سوالي در مورد چكونگي اجراي گام دوم هدفمند کردن يارانهها تصريح کرد: گام بعدي هدفمندي يارانهها در دست بررسي است. هر زمان به نتيجه رسيديم مردم را در جريان ميگذاريم. اراده عمومي براي اجرا تجميع ميشود.
رييسجمهور افزود: درباره هدفمند کردن يارانهها ديدگاههاي مختلفي بوده و هست. هدفمند کردن يارانهها در ايران با همراهي تودههاي مردمي مواجه شد و دستاوردهاي بزرگي داشت.
احمدينژاد اظهاركرد: مديريت گسترده مردمي در امر يارانهها موجب شد ما در اين طرح موفق باشيم و تقريبا به همه اهداف دست يابيم. از اين به بعد هم بايد اين طور باشد و اين سياست قطعي دولت است؛ البته مجلس براي حمايت از ساير بخشها درصدي را در اختيار دولت گذاشت اما بنده فکر ميکنم همين يارانه نقدي که به مردم ميدهيم حمايت از توليد است. بيش از 80 درصد يارانهاي كه داده شده براي حمايت از توليد بوده است و به همين دليل است كه توليد در كشور افزايش يافته و ركودي در اقتصاد مشاهده نشد.
وي درباره ارائه يارانه نقدي به مردم خاطرنشان كرد: الان 75 ميليون نفر يارانه دريافت ميکنند، اما آيا همه به اين يارانه احتياج داشتهاند؟ بنده فکر ميکنم برخي به خاطر اخبار و پيشبينيهاي غيرواقعي نگران شدند و به همين دليل دريافت يارانه را تقاضا كردند. وقتش رسيده کساني که توانمند هستند کمک کنند تا با انصراف از دريافت يارانه نقدي، اين مبلغ در زندگي خانوادههاي ديگر تحول ايجاد کند. بر همين اساس بنا داريم با کساني که توانمند هستند، مکاتبه كنيم و از آنها بخواهيم از دريافت يارانه نقدي انصراف دهند تا بتوانيم همين مبلغ را در خانوادههايي با سطح اقتصادي پايينتر توزيع کنيم. انتظار داريم زماني که بحث انصراف افراد توانمند از دريافت يارانه نقدي را اعلام کرديم، همراهي لازم صورت گيرد تا بتوانيم فاصله طبقاتي را کمتر کنيم و به نقطهاي برسيم که در کشور فقير نداشته باشيم.
احمدينژاد گفت: هيچکس به تبع اجراي قانون هدفمندي يارانهها زمين نخورده است. زيبايي زندگي به اين است که همه با هم باشيم و کسي در اين کشور فقير نباشد.
وي در پاسخ به سوالي در مورد برنامههاي دولت براي شهر تهران اظهارکرد: ما در مرحله اول تلاش کرديم براي آباداني ساير مناطق و کنترل مهاجرت به تهران کمک کنيم. کارهاي خوبي هم انجام شد و مشاهده ميكنيم كه مهاجرت به تهران کاهش داشته و در بعضي جاها نيز اين مهاجرت، معکوس شده است.
رييسجمهور با بيان اينكه در كل دوره مشابه قبل کمتر از هزار دستگاه اتوبوس به تهران داده شده، اما در اين دوره بيش از چهار هزار اتوبوس يارانه دادهايم، اظهار كرد: در اين دولت تا كنون بيش از چهار هزار و 590 ميليارد تومان براي بخشهاي گوناگون شهر تهران همچون حمل و نقل و مترو کمک شده است. با وجود سرمايهگذاري زيادي که در تهران انجام شده تردد در شهر خيلي فشرده است. مردم بايد خودرو داشته باشند هيچجا نميشود بدون خودرو زندگي کرد. هر خانواده بايد يک خودرو يا وسيله نقليه داشته باشند که همه اينها نشان ميدهد جاي کار زياد است و بايد بيشتر کار کنيم.
جريمه، تلفات و تخلفات را به طور كامل كاهش نميدهد
احمدي نژاد، همچنين صبح پنجشنبه،در مراسم افتتاح بزرگترين و مجهزترين مركز اطلاعات و كنترل ترافيك خاورميانه با اشاره به كاهش تلفات جادهاي در كشور اظهار اميدواري كرد به جايي برسيم كه همين ميزان هم به حداقل ممكن برسد.
رييس جمهور در ابتداي سخنان خود با تبريك روز راهدار گفت: اين روز را خدمت تمام راهداران عزيز كه در جادهها و خيابانها به مردم خدمت ميكنند تبريك مي گويم و تبريك ديگرم به خاطر افتتاح اين سامانه است كه به خدمت رساني بيشتر و بهتر كمك ميكند.
رييس جمهور در ادامه سخنان خود براهميت حفظ جان و مال مردم تاكيد كرد و گفت: از مهمترين وظايف يك حكومت و خود مردم و هركسي، حفظ جان و سلامتش است؛ چرا كه اگر اين نباشد ماموريتهاي بعدي بي معناست؛ تك تك مردم مسئول هستند كه جان وسلامتي خود را حفظ كنند.
رييس جمهور گفت: گاهي مرگ بر اثر حوادث، قابل پيشگيري است به خصوص مرگهاي ناگهاني و مرگهايي كه بر اساس تصادف رخ ميدهد و اين مرگها غير از اثرات اقتصادي، اثرات اجتماعي و انساني زيادي هم به همراه دارد كه اين اثرات غير قابل جبران است.
وي افزود: ضربهاي كه به يك خانواده بر اثر فوت ناگهاني يكي از عزيزانشان در سوانح رانندگي وارد ميشود بسيار زياد است و البته معلوليتهايي كه ناشي از اين تصادفات است جبرانناپذير است.
احمدي نژاد در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به موضوع حمل و نقل و جابجايي گفت: امروز جابجايي و رفت و آمد جزو ضروريات زندگي است و حتي ميتوان گفت نشانه رشد و كمال انسان است، همه ميخواهند پيشرفت كنند، جمعيت زياد است و انسانها ميل به جهاني شدن و عالم گير شدن دارند و اين ميل هر روز زيادتر ميشود، افق نگاه انسان بسيار وسيع شده است و هر روز ارتباطات بيشتري ايجاد ميشود.
وي افزود: دولت الكترونيك لازم است، ولي ايجاد دولت الكترونيك از ميزان ترددها كم نمي كند، چرا كه انسان موجودي اجتماعي است و تمايل به ارتباطات و رفت و آمد دارد و هرچه ميگذرد جابجاييها و سفرها و به همين نسبت برخوردها بيشتر شده و البته در پي آن هرچه ميگذرد كار ما نيز در اين زمينه بيشتر ميشود، لذا ما بايد از بهترين، موثرترين و پيشرفته ترين وسايل استفاده كنيم.
وي با اشاره به گزارشهاي ارائه شده از سوي مسئولان راهنمايي و رانندگي و ديگر مسئولان مربوطه در اين مراسم در زمينه كاهش تصادفات و تلفات جادهاي و ايمني جادهها گفت: كارهاي خوبي انجام شده است و من از دست اندركاران تشكر ميكنم.
رييس جمهور به سه عامل موثر در كاهش تلفات جادهاي يعني انسان، خودرو و جاده اشاره كرد و اظهارداشت: با همدلي و همراهي كه بين سازمانهاَ، نهادها و دستگاههاي مربوطه صورت گرفته ميزان تلفات كاهش پيدا كرده است و انشالله با همراهي و همدلي بيشتر اين ميزان كمتر نيز خواهد شد.
رييس جمهور همچنين در ادامه سخنان خود به اهميت همدلي و همراهي مردم در اين زمينه به همكاري پليس و مردم اشاره كرد و اظهار داشت: اين كار جمعي بايد ادامه پيدا كند، آموزشها و فرهنگسازي و استفاده از پيشرفته ترين امكانات و كنترلها ادامه پيدا كند، به نحوي كه تمام جادهها تحت كنترل قرار بگيرد و بايد به نقطهاي برسيم كه اقليت محضي كه به قوانين توجه نميكنند، بدانند كه در هر جادهاي كه بخواهند جان مردم را در خطر بياندازند قانون اعمال ميشود و نميتوانند تخلف كنند.
رييس جمهور با اشاره به استقرار 1800 پايگاه امداد جادهاي در كشور گفت: بايد به سمتي برويم كه در تمام كشور اين پايگاهها مستقر شود و در كوتاه ترين زمان ممكن عمليات امداد انجام شود.
رييس جمهور در ادامه سخنان خود بار ديگر با تشكر از نيروي انتظامي، راهور، امداد جادهاي و هلال احمر اظهار داشت: اعلام ميكنم كه دولت از شما پشتيباني ميكند و اين را جزو اولويتهاي كشور ميدانيم.
احمدي نژاد گفت: البته خيلي اعتقاد ندارم كه پول جريمه ميتواند باعث كاهش كامل ميزان تلفات و تخلفات شود و همه چيز را در اين زمينه درست كند، مبلغ جريمه از جنس تخلف است، جريمه يعني كسي تخلف كرده است، لذا انتظار داريم به سمتي برويم كه تخلفها صفر شود و كسي تخلف نكند.
رييس جمهور بار ديگر با اشاره به اهميت حفظ جان مردم، به اهميت آموزش و حركت بر اساس اولويتبندي تاكيد كرد و گفت: دولت در اين زمينه از شما پشتيباني ميكند.
احمدي نژاد گفت: ما بايد به سمتي برويم كه در ظرف دو سال آينده بتوانيم بگوييم در صدر كشورهاي ايمن جهان به لحاظ ترافيك هستيم، در هنگام افتتاح اين سيستم گفتم كه اين سيستم مجهزترين در خاورميانه است و انشالله با يك گام ديگر به سمت تك شدن در دنيا حركت كنيم.
احمدي نژاد با تاكيد به اينكه ما مي توانيم به اين نقطه برسيم گفت: مهمترين هنر استكبارگران اين است كه ديگران را تحقير كنند و اگر كسي بتواند معادله آنها را بشكند ميفهمد كه خبري نيست و همه چيز قابل دسترسي است و فقط در انحصار آنها نيست، ميتوان بهترين در دنيا بود، در كنترل حوادث و كاهش تلفات جادهاي.
دولت از تمام اقدامات براي كاهش خسارات و كنترل ترافيك حمايت ميكند
رييسجمهور همچنين پس از افتتاح مركز اطلاعات و كنترل ترافيك پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي با حضور در استوديوي برنامه راهور كه به طور زنده از شبكه خبر پخش مي شد، با بيان اينكه دولت در تمام زمينهها از كاهش خسارات و كنترل ترافيك در جادههاي كشور حمايت مي كند، اظهار اميدواري كرد: با ارتقاي سطح كنترل جاده ها و آموزش و آگاهي عمومي هيچ كس در ايران از حوادث رانندگي آسيب نبيند.
احمدينژاد با تبريك بهره برداري از اين مركز به پليس راهور، راهداران و نيروي هاي امدادي و تمام كساني كه دلشان براي اعتلاي كشور و آرامش و آسايش ملت ايران مي تپد، گفت: حوادث ترافيكي در كل براي مردم و جامعه نوعي خسارت به شمار مي رود و تلاش براي كاهش اين خسارات وظيفهاي عمومي است كه همه بايد در جهت رفع آن بسيج شويم .
رييسجمهور تصريح كرد: خسارات انساني در حوادث خساراتي غير قابل جبران هستند كه نسل هاي متمادي را تحت تاثير قرار داده و با هيچ خسارت ديگري قابل مقايسه نيست .
احمدينژاد خاطرنشان كرد : شبكه جادهاي بيشترين تلفات را مي دهد كه در همين راستا كنترل جاده ها بالاترين خدمت به حمل و نقل و مردم است .
احمدينژاد با اشاره به اينكه در سال 83 و 84 در حوادث جاده اي 27 تا 28 هزار تلفات وجود داشت و در حال حاضر اين ميزان، كاهش چشمگيري داشته است گفت: اين در حالي است كه تردد در جاده ها دو برابر و تعداد وسايل نقليه به حدود 14 ميليون خودرو رسيده است .
رييسجمهور گفت : نگاه هاي متفاوتي براي كنترل خسارات جاده اي وجود دارد و در اين راستا برخي اولويت را به توسعه جاده و شبكههاي راه مي دهند، البته اين كار هم لازم است و در حال انجام مي باشد اما روشي نيست كه به سرعت پاسخگو باشد .
رييسجمهور افزود : براي كنترل خسارات جاده ها بايد به عامل اصلي حوادث توجه داشت. عامل اصلي حوادث در تمام دنيا از جمله ايران نيروي انساني است كه اگر آموزش ديده و كنترل شود و نحوه استفاده از خودرو و شبكه راه را بياموزد و به آن عمل كند خسارات جاده اي به سرعت كاهش خواهد يافت .
رييسجمهور گفت: تلاش كارخانجات خودروسازي براي تطبيق محصولات خود با استاندارد و آموزش هايي كه در مدارس و دانشگاه ها و شبكه رسانه اي به انجام رسيد و نيز حضور قدرتمند پليس براي كنترل رفتار رانندگي و تلاش راهداران براي اصلاح نقاط حادثه خيز كمك بسياري در كاهش و كنترل حوادث داشت.
احمدينژاد تصريح كرد : بيش از 2 هزار نفر در 8 ماه اخير در تلفات جاده اي كشته شده اند كه اين تبعات اجتماعي و عاطفي گسترده اي دارد و تمام تلاش ها بايد در راستاي كاهش اين تلفات باشد كه افتتاح اين شبكه يك گام رو به جلو در اين راستا است.
رييسجمهور با اشاره به اينكه تنها 4 درصد از مجموعه عظيم رانندگان در كشور ميل به تخلف دارند و مشكلاتي را ايجاد مي كنند، گفت : هم اكنون بيش از 14 ميليون خودرو در كشور در حال تردد است كه قرباني تخلفات ديگران مي شوند كه بايد آن عده اي كه تخلف مي كنند با قدرت كنترل شوند و اميدوارم به روزي برسيم كه ميزان تخلفات در حداقل خود قرار گرفته باشد .
احمدينژاد گفت : هدف از ايجاد اين مركز اصلاح وضعيت ترافيك ، افزايش ايمني و خدمت رساني به مردم و سلامت مردم است كه خوشبختانه همه دستگاه هاي ذيربط در اين خصوص به طور هماهنگ عمل مي كنند.
رييسجمهور با اشاره به اينكه تجهيزات، كمك بسيار زيادي در كاهش تخلفات منجر به حوادث دارد ، اظهار داشت : در حقيقت با افتتاح اين مركز چشم پليس ، راهداران و عوامل كنترل در تمام جاده ها حضور داشته و مي تواند برخورد مناسب را داشته باشد كه اميدوارم اين سيستم هر چه زودتر به تمام جاده هاي كشور گسترش يابد.
احمدينژاد تصريح كرد : نيروهاي راهور ، راهدار و امداد سرمايه هاي كشور هستند و نبايد در سختي قرار بگيرند.

از حمايت محرومين دست برنخواهيم داشت
تدبیر خبر آنلاین: رييس جمهور تصريح كرد كه اگر همه اشرافيتطلبها هم عليه ما طغيان كنند، دست از حمايت از محرومين برنخواهيم داشت.