محمد قاضي مهاجم استقلال در سه فصل گذشته نتوانسته عملکرد درخشاني از خود به نمايش بگذارد.
به گزارش ورزش سه، قاضي بعد از جدايي از ذوب آهن و حضور در تهران هنوز از ايدهآلهاي يک مهاجم گلزن فاصله زيادي دارد و نتوانسته نقش يک مهاجم قابل اتکا را ايفا کند.قاضي که هفتمين فصل حضورش در ليگ برتر را پشت سر ميگذارد به طور ميانگين در هر فصل 5 گل به نام خود به ثبت رسانده است.
مهاجم حال حاضر استقلال در اولين فصل حضورش در ليگ برتر و با پيراهن فولاد خوزستان، 6 گل زد و در فصل بعد به ذوب آهن رفت و پيراهن سبز اين تيم را بر تن کرد.قاضي در طول سه فصل حضورش در اصفهان 16 گل به ثمر رساند؛ فصل اول 3 گل، فصل دوم 6 گل و در آخرين فصل حضورش 7 گل زد.
مهاجم مليپوش بعد از آن به پرسپوليس پيوست و تنها 3 گل براي سرخپوشان زد و بعد از آن به استقلال پيوست. قاضي در اولين فصل حضورش با پيراهن آبي در ليگ برتر 7 گل زد. او در اين فصل و تا هفته دهم ليگ برتر 3 گل زده و با توجه به آمار گذشتهاش در طول شش فصل گذشته به نظر ميرسد بايد منتظر ماند تا در نهايت 4 گل ديگر براي آبيپوشان به نام خود ثبت کند.